Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Primăria Reșița a depus pe SICAP documentația privind achiziția lucrărilor pentru Centrul multifuncțional care va lua locul ruinelor Bazinului de Înot „7 Noiembrie”.

Primarul Ioan Popa și-a propus, după cum anunța în urmă cu doi ani, să pună la dispoziția reșițenilor o zonă de agrement și un Centru multifuncțional, ce va putea găzdui diverse evenimente sportive, ateliere de creație, spectacole, expoziții și servicii sociale.

CITEȘTE ȘI: Lucrările la Centrul multifuncțional din Lunca Pomostului încep anul acesta. Ruinele Bazinului „7 Noiembrie” vor fi demolate

De asemenea, zona adiacentă va fi transformată într-un spațiu public pentru relaxare și recreere, ce include o piațetă publică, terenuri de sport, spații verzi și zone de parcări. Proiectul include și reabilitarea drumului pe o porțiune de aproximativ 1000 de metri liniari, zonă cuprinsă între străzile Fântânilor și Mociur. Pe lângă reabilitarea carosabilului pe o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați, vor fi modernizate trotuarele, vor fi amenajate alei, 30 de locuri de parcare și o piațetă pietonală.

În vederea realizării acestei investiții, primarul Reșiței anunță că achiziția lucrărilor a fost depusă pe site-ul de achiziții publice. Valoarea estimată a lucrărilor este de 22.541.592 lei (inclusiv TVA).

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available