Condiții civilizate pentru locuitorii din Mociur. A început turnarea asfaltului în cartier [FOTO]

 

Refacerea infrastructurii stradale din cartierul Mociur face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare și reconfigurare a întregii zone, inițiat de Primăria Reșița și Grupul de Acțiune Locală (GAL).

 

Investiția din cartierul Mociur, doar pentru zona de infrastructură stradală, are o valoare de 2.546.071 lei fără TVA. „Drumul principal va fi consolidat, în zonele unde este necesar se realizează suprastructuri, se toarnă fundații din piatră și, la final, un strat considerabil de asfalt. Modernizăm și sistemul de colectare pluvială, trotuarele, accesele către proprietățile din zonă și  sistemul de iluminat public de pe artera principală”, a declarat primarul Ioan Popa.

 

Acestea nu sunt, însă, singurele investiții menite să schimbe radical fața acestei zone marginalizate a Reșiței. Primăria mai are în lucru, în cartierul Mociur, modernizarea școlii și reabilitarea blocului de locuințe și a zonelor de agrement.

 

„Când am început să vorbim despre acest proiect, au fost mulți cei care spuneau că lansăm promisiuni de campanie. Noi ne-am văzut de treabă, am căutat finanțări, am fost parte la constituirea Grupului de Acțiune Locală pentru zone defavorizate din Reșița, iar acum toată munca începe să prindă contur și devine vizibilă pentru cetățenii din zonă. Mulțumesc tuturor membrilor GAL Reșița și colegilor mei din Primărie pentru munca depusă”, a transmis edilul Ioan Popa.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite