Consilierii județeni din opoziție, încă o palmă dată cărășenilor. „Își bat joc de cetățenii care i-au ales!”

 

Opoziția din Consiliul Județean Caraș-Severin a blocat a doua oară în decurs de zece zile desfășurarea ședinței ordinare lunare a „legislativului” județean, social-democrații alături de sateliții lor absentând în bloc și la ședința de astăzi.

 

25 de puncte erau pe ordinea de zi, cu 19 proiecte de hotărâre, și toate au rămas în aer. Au fost prezenți doar 15 aleși județeni, toți liberali. Toți liberali, dar nu toți liberalii, pentru că și acum au lipsit Viorel Bașag și Bogdan Miloș. De partea cealaltă, uniți în cuget și-n nesimțirea social-democrată, au absentat iarăși toți, de la PSD și PRO până la PNȚCD și ALDE.

 

Astfel, nu a putut fi dezbătută niciuna dintre probleme propuse plenului de președintele Romeo Dunca: nici salarizarea angajaților din Consiliul Județean (CJ) și din instituțiile subordonate, nici situația de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, nici demersurile inițiate pentru creșterea potențialului turistic din zona Muntele Mic.

 

CITEȘTE ȘI: Ședință ordinară tratată curat ordinar de jumătate (plus 1) din consilierii județeni!

 

Romeo Dunca și-a exprimat încă o dată dezamăgirea, ca să nu spunem lehamitea, față de modul cum înțeleg unii aleși județeni să-i reprezinte pe cetățenii care i-au votat și, astfel, i-au trimis în Consiliul Județean: „Lipsa prezenței în sala de ședințe a consilierilor județeni aleși de către populație pentru a fi prezenți la astfel de ședințe este o palmă peste obrazul cetățenilor. Este o mare rușine. Dacă există consilieri absenți motivat, trebuie să-i înțelegem, dar ceilalți își bat joc de cetățenii care i-au ales! Își bat joc de personalul care muncește în Consiliul Județean și care aștepta niște hotărâri de consiliu, își bat joc de cetățenii de pe Valea Bistrei care așteptau o anumită soluție, își bat joc de sănătatea din județ. E o mare nerușinare, o mare rușine pentru toți consilierii care au lipsit, pentru că ei n-au fost votați să-și umfle mușchii, nu de aia au fost votați. Au fost votați să vină să spună da sau nu, nu-i obligă nimeni să ridice mâna pentru un proiect pe care ei nu-l înțeleg. Dar să nu te prezinți e o mare rușine! Asta este calitatea opoziției din județ și calitatea oamenilor care intră într-un consiliu județean. Vorbim de respectul consilierului județean față de cetățeanul pe care l-a ridicat din pat, l-a scos din confortul lui și l-a târât la cabina de vot. O mare rușine!”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite