Suntem prezenți și pe

Actualitate

Contract semnat azi de primarul Nelu Popa și ADR Vest: Încă un milion de euro finanțare europeană pentru liceele din Reșița!

Publicat cu

în

Primarul Ioan Popa a semnat azi, 19 noiembrie, la sediul ADR Vest, încă un contract de finanțare pentru modernizarea unităților de învățământ din Reșița. „Este cel de-al șaselea liceu pentru care Primăria Reșița a obținut finanțare europeană”, informează primarul Nelu Popa. 

Peste 5 milioane de lei este valoarea investiției ce va fi realizată ca urmare a semnării, azi, la Timișoara, a contractului de către Sorin Maxim, directorul executiv al Agenției de Dezvoltare Regională Vest, și Ioan Popa, edilul-șef al municipiului Reșița. De astă dată, beneficiar va fi Colegiul Național Diaconovici-Tietz.

„Continuăm investițiile în unitățile de învățământ din oraș. Am semnat astăzi contractul de finanțare pentru modernizarea celor două corpuri ale Colegiului Național Diaconovici-Tietz. Proiectul are o valoare de peste 5.600.000 de lei și include montarea tâmplăriei din PVC cu geam termopan, izolarea termică a pereților exteriori, izolarea termică a podului, a planșeului peste subsol și a soclului, înlocuirea corpurilor de iluminat cu corpuri economice tip LED și montarea unui lift”, a detaliat primarul Popa.

Colegiul Național Diaconovici-Tietz este, astfel, cel de-al șaselea liceu pentru care Primăria Reșița obține finanțare europeană nerambursabilă. Valoarea acesteia este de peste 4.700.000 de lei, fiind asigurată prin Regio-POR 2014-2020 – apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei UE pentru Regiunea Dunării. Perioada de implementare a proiectului, ce totalizează investiții de 5.661.058,78 lei, este de 26 de luni.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitateo oră în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate6 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație7 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate11 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite