Controale în Caraș-Severin. Peste o sută de amenzi pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

 

Poliţiştii împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au desfăşurat, în ultimele 72 de ore, acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pe raza județului Caraș-Severin.

 

Aproximativ 5.500 de persoane, peste 3.000 de locaţii, peste 500 de mijloace de transport şi aproximativ 150 de societăţi comerciale au fost verificate, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul acțiunilor de control dispuse de Instituţia Prefectului Caraș-Severin. Oamenii legii au verificat dacă sunt respectate regulile stabilite de autorități în contextul pandemiei, cum ar fi purtarea măștii de protecție, respectarea carantinei de noapte sau prezentarea certificatului verde în cazurile în care se impune. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 105 sancțiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 14.500 de lei.

 

„Recomandăm tuturor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite