COVID-19 în Caraș-Severin. 82 de cazuri confirmate de la începutul epidemiei

Un singur caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, în ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin, potrivit datelor oficiale raportate de DSP. În același interval, 2 pacienți tratați de COVID-19 au fost externați, fiind declarați vindecați.

Până în prezent, 31 de cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au reușit să câștige lupta cu boala și au fost externați. 16 dintre aceștia au fost tratați la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, 8 la Spitalul Județean de Urgență Reșița și 7 la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. În momentul de față, în unitățile medicale din Reșița, Caransebeș și Timișoara sunt tratați 46 de cărășeni infectați cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin nu a fost înregistrat niciun deces al vreunei persoane confirmate cu COVID-19. Bilanțul deceselor rămâne, astfel, la 4.

DSP Caraș-Severin mai informează că, în prezent, în Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu 403 persoane, iar în carantină instituționalizată, 205. În ultimele 24 de ore, 33 de persoane au ieșit din izolare și 10 din carantină.

La nivel național, au fost înregistrate 321 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total al persoanelor infectate cu coronavirus ajungând la 10.417. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate și externate, iar 552 au decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite