COVID-19 în Caraș-Severin. A 8-a zi consecutivă fără niciun caz nou confirmat!

Județul Caraș-Severin, potrivit raportărilor transmise de autorități, este la un pas de a scăpa de coronavirus. În ultimele 8 zile, au fost declarați vindecați 11 pacienți diagnosticați cu COVID-19 și nu a mai apărut niciun caz nou de infectare.

Numărul cărășenilor diagnosticați cu COVID-19 aflați, în prezent, în spital a scăzut la 3 după ce, în ultimele 24 de ore, încă un pacient a fost externat. Acesta fusese tratat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. În același interval, nu a mai fost confirmat niciun caz nou.

„În Caraș-Severin, numărul cazurilor confirmate se menține la 112. Au fost testate, în total, 1.578 de persoane. Avem 91 de pacienți vindecați în Caraș-Severin (41 la Reșița și 50 la Caransebeș) și 11 pacienți vindecați după ce au fost tratați în spitale din județul Timiș. Mai sunt 3 persoane internate, dintre care 2 la Reșița și 1 la Caransebeș. De la încpeutul pandemiei s-au înregistrat și 7 decese ale unor pacienți confirmați cu coronavirus, dintre care unul din alte cauze noncovid”, transmite DSP Caraș-Severin.

Precedentul caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin a fost raportat în data de 22 mai, la ora 13. Se împlinesc, astfel, 8 zile de la depistarea ultimei infectări cu SARS-CoV-2. Până în 20 mai, a mai existat o perioadă similară fără cazuri noi de COVID-19, după care au urmat, două zile la rând, doi cărășeni confirmați pozitiv.

CITEȘTE ȘI: Crește, din nou, numărul cazurilor COVID-19 în Caraș-Severin. Bilanțul a ajuns la 112

În izolare la domiciliu se află, în momentul de față, 4.245 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 6 persoane.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 151 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul total a ajuns la 19.133. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.046 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, s-au înregistrat 1.253 de decese ale unor persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite