Suntem prezenți și pe

Actualitate

Crește, din nou, numărul cazurilor COVID-19 în Caraș-Severin. Bilanțul a ajuns la 112

Publicat cu

în

După o săptămână în care DSP Caraș-Severin nu a mai raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, astăzi este a doua zi consecutivă în care numărul cărășenilor diagnosticați cu COVID-19 crește.

În ultimele 24 de ore, încă un cărășean a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unitate medicală în care, în momentul de față, sunt tratați 9 pacienți infectați cu coronavirus. Alte 4 persoane cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. De asemenea, un cărășean depistat pozitiv este internat la Clinica Casa Austria din Timișoara, unde a ajuns în urma unui accident de motocicletă.

CITEȘTE ȘI: Accidentat grav cu motocicleta, un cărășean ajunge în spital la Timișoara și află că are COVID-19!

„Cel de al 112-lea caz este o femeie de 73 de ani din Bocșa, internată la Infecțioase, cu boli asociate”, precizează Daniel Botgros, de la Departamentul Comunicare al DSP Caraș-Severin.

Din cele două unități medicale suport COVID-19 din Caraș-Severin nu a fost externat, în ultimele 24 de ore, niciun pacient tratat pentru infecția cu coronavirus. Numărul total al cărășenilor declarați vindecați de COVID-19 până acum este 91.

1.660 de cărășeni izolați la domiciliu!

Continuă să crească, în Caraș-Severin, numărul persoanelor izolate la domiciliu, s-a ajuns acum la 1.660! Numai în ultimele 24 de ore au fost plasate în izolare 259 de persoane, în timp ce alte 4 au ieșit. În carantină instituționalizată mai sunt 169 de persoane, după ce 29 au putut părăsi carantina deoarece a expirat termenul de 14 zile prevăzut de lege.

La nivel național, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns, astăzi, la 17.712, după raportarea a 127 de noi cazuri. Dintre persoanele confirmate pozitiv de la începutul pandemiei, 10.777 au fost declarate vindecate și externate și 1.159 au decedat.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite