Crește, din nou, numărul cazurilor COVID-19 în Caraș-Severin. Bilanțul a ajuns la 112

După o săptămână în care DSP Caraș-Severin nu a mai raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, astăzi este a doua zi consecutivă în care numărul cărășenilor diagnosticați cu COVID-19 crește.

În ultimele 24 de ore, încă un cărășean a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unitate medicală în care, în momentul de față, sunt tratați 9 pacienți infectați cu coronavirus. Alte 4 persoane cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. De asemenea, un cărășean depistat pozitiv este internat la Clinica Casa Austria din Timișoara, unde a ajuns în urma unui accident de motocicletă.

CITEȘTE ȘI: Accidentat grav cu motocicleta, un cărășean ajunge în spital la Timișoara și află că are COVID-19!

„Cel de al 112-lea caz este o femeie de 73 de ani din Bocșa, internată la Infecțioase, cu boli asociate”, precizează Daniel Botgros, de la Departamentul Comunicare al DSP Caraș-Severin.

Din cele două unități medicale suport COVID-19 din Caraș-Severin nu a fost externat, în ultimele 24 de ore, niciun pacient tratat pentru infecția cu coronavirus. Numărul total al cărășenilor declarați vindecați de COVID-19 până acum este 91.

1.660 de cărășeni izolați la domiciliu!

Continuă să crească, în Caraș-Severin, numărul persoanelor izolate la domiciliu, s-a ajuns acum la 1.660! Numai în ultimele 24 de ore au fost plasate în izolare 259 de persoane, în timp ce alte 4 au ieșit. În carantină instituționalizată mai sunt 169 de persoane, după ce 29 au putut părăsi carantina deoarece a expirat termenul de 14 zile prevăzut de lege.

La nivel național, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns, astăzi, la 17.712, după raportarea a 127 de noi cazuri. Dintre persoanele confirmate pozitiv de la începutul pandemiei, 10.777 au fost declarate vindecate și externate și 1.159 au decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available