Romeo Dumitrescu revine la șefia DSP Caraș-Severin, la 4 zile după ce și-a anunțat demisia

După câteva zile în care a funcționat fără un director executiv, DSP Caraș-Severin are un nou (vechi) șef. Printr-un ordin semnat de secretarul de stat Horațiu Moldovan, chirurgul Romeo Dumitrescu a fost numit, din nou, în funcția de director executiv al DSP Caraș-Severin.

„Potrivit Ordinului 750/22.05.2020 al Ministerului Sănătății, dr. Romeo Traian Dumitrescu revine pe funcția de conducere temporar vacantă de director executiv al DSP Caraș-Severin, pe perioada stării de alertă. Ordinul este semnat de secretarul de stat din Ministerul Sănătății, dl. Horațiu Moldovan și prevede că va înceta de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă”, informează purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros.

Vă reamintim, medicul Romeo Dumitrescu a fost numit în funcția de director executiv al DSP Caraș-Severin pe 10 aprilie, printr-un ordin semnat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. La aceeași dată, Dănilă Miloș era suspendat din funcție, pe durata stării de urgență. Luni, 18 mai, după încetarea stării de urgență, Romeo Dumitrescu a demisionat din funcție, iar Dănilă Miloș a revenit la conducerea DSP Caraș-Severin. Pentru foarte scurt timp, însă, deoarece, începând de miercuri, 20 mai, a fost detașat la DSP Giurgiu, ca director executiv, iar postul din Caraș-Severin a rămas neocupat până astăzi, când a revenit Romeo Dumitrescu.

Sursă foto: caon.ro.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

ADVERTISEMENT

Cele mai citite