Nelu Popa combate „idioțenia” lansată de Dan Negru. „Autodecimarea e cel mai mare dușman al nostru”

Primarul Reșiței, Ioan Popa, nu a putut rămâne impasibil după ce a văzut o postare făcută pe Facebook de către cel supranumit „Regele audiențelor TV”, timișoreanul Dan Negru.

Dan Negru s-a arătat revoltat aflând că, odată cu redeschiderea hotelurilor din țară, în Mamaia a fost întâmpinat de o ofertă la un preț (aparent) prohibitiv: aproape 1000 de euro o cameră pe noapte. Reacția lui? A postat pe Facebook un comentariu ironic, prin care sugerează că românii ar face bine să aleagă în această vară ofertele turistice cu destinația Grecia sau Bulgaria, în dauna „produselor românești”.

„Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie și i-au invitat și pe ai noștri să-i viziteze dar oficialitățile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta».

Deci asta insemnă «consumați produse românești»?
În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România!
Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers.

Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu.

Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia.
965 euro/ noapte. 😂, este postarea lui Dan Negru.

Popa: Vizitați România, este țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin!

Îndemnul jurnalistului bucureștean cu origini bănățene, adresat celor 150 de mii de urmăritori ai paginii sale de Facebook, a fost preluat azi de ziare centrale, chiar și de agenția de știri Mediafax.

Viralizarea unui asemenea mesaj putând avea efecte nedorite asupra afacerilor autohtone bazate pe hoteluri și pensiuni turistice, și-așa lovite puternic de efectele pandemiei de COVID-19, primarul Reșiței nu a putut rămâne impasibil. Și a făcut azi, pe pagina de Facebook Popa Ioan, o postare cu un mesaj categoric.

„Cea mai scumpă locație în Grecia: 32.000 de euro pe noapte! A pus Dan Negru o idioțenie pe net și o țară întreagă a uitat de promisiunea de a cheltui banii în țară, pentru a ne ajuta unii pe alții! Autodecimarea, ăsta e cel mai mare dușman al nostru. Mergeți la Viscri 125, mergeți la Chibutz sau la Goshna în Gărâna, mergeți in Bucovina, mergeți în Delta Dunării, vizitați România, este țara noastră pe care o cunoaștem atât de puțin!”, este îndemnul lansat de Ioan Popa, primarul Reșiței. Care a atașat postării și linkul cu prețuri turistice din Grecia, de 30.000 și aproape 33.000 de euro pe noapte.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available