COVID-19 în Caraș-Severin. În ultimele cinci zile au fost confirmate peste 200 de cazuri

 

Potrivit datelor oficiale comunicate de Direcția de Sănătate Publică, doar în cursul zilei de ieri, 24 iulie, în Caraș-Severin au fost confirmate cu infecție cu coronavirus 58 de persoane.

 

Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere și la nivelul județului Caraș-Severin. În ultimele cinci zile, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a raportat, în total, 213 cazuri, dintre care 35 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. În acest interval nu a fost raportat niciun deces al vreunei persoane confirmate cu COVID-19.

 

Numai ieri, 24 iulie, în Caraș-Severin au fost testate pozitiv cu infecție cu coronavirus 58 de persoane, reprezentând peste 25% din totalul cazurilor înregistrate în ultimele cinci zile. Șapte din cele 58 de cazuri sunt reinfectări. Potrivit DSP, în momentul de față, în spitalele din județ care tratează cazuri de COVID-19 sunt internați 32 de pacienți confirmați cu coronavirus. Un pacient este în stare gravă și se află la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița, 24 de pacienți sunt pe secția Boli Infecțioase a aceluiași spital, iar șapte sunt la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – secția Boli Infecțioase.

 

La nivel național, în ultima zi au fost raportate 4.955 de cazuri noi de COVID-19. Dintre acestea, 954 sunt ale unor pacienți reinfectați. În unitățile sanitare de profil sunt internate 3.596 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus. 204 dintre acestea sunt la ATI. De asemenea, în intervalul 24 iulie (ora 10.00) – 25 iulie  (ora 10.00), la nivel național au fost raportate și cinci decese ale unor persoane diagnosticate cu COVID-19 (doi bărbați și trei femei).

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite