COVID-19. Primul reșițean ucis de coronavirus, al doilea deces din Caraș-Severin

Astăzi a fost înregistrat al doilea deces cauzat de coronavirus în Caraș-Severin, este vorba tot despre o femeie, care se afla internată împreună cu soțul la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Persoana care a decedat este soția șoferului Ocolului Silvic Văliug, unitatea silvică intrând în carantină după ce s-a aflat că cei doi soți sunt pozitivi la infecția cu coronavirus.

Anunțul privind decesul a fost făcut de către Grupul de Comunicare Strategică în această seară: „femeie, 53 ani, jud. Caraș-Severin. Internată în SJ Reșița în data de 25.03.2020, rezultat pozitiv în 26.03.2020. Contact cu fiica întoarsă din Dubai. Fără boli cronice asociate”… Este decesul numărul 115 la nivel național, potrivit GCS.

Soțul acesteia este în continuare internat la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Primul deces a fost al unei femei de 72 de ani din Zorlențu Mare, care era la izolare în comuna Ticvaniu Mare. De aici fiul acesteia ar fi luat-o după câteva zile și ar fi mutat-o într-o casă din Reșița. Ea a ajuns pe secția de ATI a SJUR Reșița și, de aici, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde a și decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite