Managerul spitalului-suport din Caraș-Severin: „Într-un război, nu se trage la sorți cine se duce în linia I”

Managerul Adrian Cican explică de ce este bine că Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a fost desemnat spital-suport pentru tratamentul bolnavilor cu coronavirus din Caraș-Severin.

„Spitalele județene și spitalele universitare sau clinice sunt ultimele care trebuie să cedeze în acest RĂZBOI cu inamicul SARS COV 2, pentru că au foarte multe specialități, ceea ce spitalele mici nu au! Spitalele mari au mai multe circuite medicale epidemiologice decât cele mici, medici specialiști și personal medical mult mai mulți decât un spital mic.

Într-un război, unii sunt în linia I, iar alții în spatele lor, asta nu înseamnă că se trage la sorți cine se duce în linia I și cine în linia a II-a. Nu se face referendum în aceste domenii….
DA, noi cei din spitale ne vom infecta cu Sars Cov 2……ei și??? Fie manageri de spitale sau personal medical și nemedical din spitale, ne-am asumat acest lucru și lucrăm în acest sistem, nu ne-a obligat nimeni, salariile sunt decente, etc”, a postat Adrian Cican pe contul său de Facebook.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite