Cristian Bobar, după transferul lui Matulevicius: „Aveam nevoie de un atacant masiv, de careu”

Transferul lui Deyvidas Matulevicius va aduce cu siguranţă un plus ofensiv în jocul formaţiei rosso-nera, apreciază Bristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa.

Atacantul de 31 de ani şi 1,90 m înălţime a semnat pe un sezon cu gruparea din Valea Domanului. Matulevicius are 36 de prezenţe în naţionala Lituaniei, pentru care a marcat cinci goluri. De-a lungul carierei sale, lituanianul a evoluat la FC Vilnius, Zalgiris Vilnius, KS Cracovia, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Royal Mouscron, FC Hibernians, Rapid București şi Kauno Zalgiris.

„Dorim să păstrăm nucleul de fotbaliști pe care l-am format astă-iarnă”

„Matulevicius este un jucător care nu mai are nevoie de nicio altă prezentare, un jucător cu un CV foarte bogat, care și-a dorit să se întoarcă în România, să rămână de tot în ţara noastră, împreună cu familia lui. Bineînţeles, s-a interesat şi el despre condiţiile de la CSM Reşiţa, de seriozitatea noastră, şi a ales să semneze cu noi; nu a fost ușor de adus, pentru că totuşi este un jucător al echipei naţionale a Lituaniei. Sperăm să fie convocat în continuare în selecționata ţării sale și să marcheze cât mai multe goluri la CSM Reșița. Am considerat, împreună cu Alex Pelici, că avem nevoie de un asemenea jucător, de un atacant masiv, de careu, şi mă bucur că a ales să ni se alăture.

Suntem în tratative și cu alți jucători, discut zilnic la telefon cu Alex şi avem o listă, dar nu vor fi multe transferuri, în principiu dorim să păstrăm nucleul de fotbaliști pe care l-am format astă-iarnă. Am mai prelungit contractele cu Victoraș Astafei, Laurențiu Buș, Cristian Danci, Laurențiu Breșneni, Cristian Zimmermann. Nu vor fi multe plecări, probabil doar doi-trei jucători vor părăsi lotul”, a precizat preşedintele Cristian Bobar.

Roș-negrii se vor reuni în data de 22 iunie sub comanda antrenorului Alex Pelici, care va fi ajutat, în noul său mandat, de secunzii Călin Mada şi Călin Cheregi. Valentin Boşca se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available