188 de angajări parafate prin AJOFM, 26 de locuri de muncă rămase disponibile

Săptămâna în curs se încheie cu 26 de locuri de muncă disponibile în portofoliul de oferte de joburi intermediate de AJOFM Caraș-Severin, răspândite în 6 localități din județ. 

Prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin, pe întreg parcursul lunii mai, 188 de persoane au reușit să-și găsească loc de muncă. Marea majoritate a acestor angajări s-au făcut la societăți comerciale cu activitate în Caransebeș și Reșița, ne-au informat reprezentanții AJOFM.

Pe o piață a forței de muncă puternic afectată de măsurile de restricție impuse în perioada de pandemie de COVID-19, oferta actuală de joburi disponibile este foarte subțire: 12 locuri de muncă vacante în Reșița, 7 – în Caransebeș, 4 – în Băile Herculane, câte 1 în Anina, Oravița și Bozovici.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite de firmele Star Conf SRL Reșița, care caută 7 confecționeri-asamblori articole din textile și 3 muncitori necalificați în industria confecțiilor, și TMD Friction Romania SRL Caransebeș – 5 operatori la roboți industriali.

SITUAŢIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE  

Agenție localăMeserieNr. locuri

de muncă

ANINAcasier1
 TOTAL ANINA1
BĂILE HERCULANEdirector de hotel1
 muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet3
 TOTAL BĂILE HERCULANE4
BOZOVICIvânzator1
 TOTAL BOZOVICI1
CARANSEBEȘasfaltator1
 lucrator comercial1
 operator la roboti industriali5
 TOTAL CARANSEBEȘ7
ORAVIȚAsofer de autoturisme si camionete1
 TOTAL ORAVIȚA1
REȘIȚAajutor bucatar1
 confectioner-asamblor articole din textile7
 muncitor necalificat în industria confectiilor3
 reprezentant comercial1
 TOTAL REȘIȚA12
TOTAL JUDEȚ26

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite