Cruzime fără margini. Câini împușcați în zona Dealul Crucii din Reșița! Poliția animalelor caută criminalii

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin efectuează cercetări după ce în zona Dealul Crucii din Reșița au fost găsite cadavrele a doi câini. Potrivit primelor indicii, se pare că animalele au fost împușcate.

Oamenii legii au fost sesizați în cursul zilei de ieri cu privire la faptul că în zona Dealul Crucii din Reșița au fost găsiți doi câini morți, care prezentau urme de împușcare. „Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin s-au deplasat imediat în zona indicată și au efectuat cercetarea la fața locului. Cadavrele animalelor au fost ridicate și transportate la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții celor două animale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Polițiștii efectuează cercetări în continuare în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora. Imagini cu câinii împușcați au fost distribuite și pe rețelele de socializare, însoțite de următorul apel: „Rugăm pe fiecare cetățean din Reșița care ne citește pagina (Adăpostul de câini din Reșița, n.r.) să ne contacteze dacă are informații despre acești doi câini uciși în Dealul Crucii!!! Numărul câinilor împușcați în Reșița crește săptămânal! Vă rugăm să semnalați orice fel de abuz împotriva animalelor către noua secție de poliție a animalelor Caraș-Severin sau IPJ Caraș-Severin”.

Pe pagina de Facebook „Adăpostul de câini din Reșița” au fost postate mai multe fotografii și chiar o filmare extrem de sugestive, însă am evitat să le publicăm, din motive lesne de înțeles.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available