CSM Reşiţa a dominat o repriză în faţa lui Minaur, dar degeaba. „Un pic ne lipsește”

Considerată mare favorită în meciul din etapa a 5-a, Minaur Baia Mare s-a întrebuinţat serios ca să învingă o formaţie reşiţeană care a jucat mult mai bine decât în prima partidă a turneului de la Sfântu Gheorghe.

CSM Reşiţa şi-a adjudecat prima repriză graţie unui joc ofensiv foarte bun, principalii marcatori ai rosso-nerilor fiind Aleksa Milosevic şi Alexandru Vulpe. Trupa lui Bojan Butulija a condus la pauză cu scorul de 12-10, dar speranţele rosso-nerilor s-au spulberat în partea a doua a întâlnirii, elevii lui Adi Petrea reuşind să anuleze handicapul şi să se impună în cele din urmă la o diferenţă de trei goluri. Minaur Baia Mare – CSM Reşiţa, scor final 27-24, victorie obţinută cu emoţii de formaţia băimăreană, care a acuzat şi ea probleme de lot.

„După partida cu Călăraşi, unde am jucat foarte slab, astăzi a fost mult mai bine. Baia Mare este o echipă care se bate, acolo, în primele patru locuri. Oricum, 50 de minute am jucat bine, poate în momentele cele mai importante nu am avut încredere în noi, am fost un pic fricoşi, poate ne-am speriat de victorie, pentru că astăzi am jucat chiar foarte bine. O singură problemă am avut: n-am putut să facem ceea ce am discutat pentru a-l opri pe Csepreghi, care ne-a dat 12 goluri. Acolo s-a făcut diferenţa. Oricum, din minutul 50 am fost şi obosiţi, ştiţi în ce condiţii jucăm, asta este. Despre Aleksa Miloşevic pot spune că este un câştig foarte mare, a jucat foarte bine. El este tânăr, are posibilitatea să progreseze enorm. De asta l-am şi adus, şi pe el, şi pe Vladimir Jevtic. Indiferent cu cine jucăm, putem să luăm puncte. Un pic ne lipseşte, un pic de tactică individuală şi de încredere, mai ales când suntem aproape de victorie. Dacă ai o doză de relaxare în momentele importante există posibilitatea să pierzi punctele pe care aproape că le ai în buzunar. Asta trebuie să învăţăm din înfrângeri. Pentru că handbalul se joacă 60 de minute, nu 50″, a declarat Bojan Butulija, antrenorul principal al echipei reşiţene.

CSM Reșița: Răzvan Szopka, Paul Simulescu – Alexa Milosevic (7), Marius Bahan (4), Alexandru Vulpe (4), Răzvan Mledenciu (3), Vladimir Jevtic (2), Lucian Ignat (2), Răzvan Daia (1), Deniss Kirsch (1), Dusan Trifkovic, Snezan Radoslavlevici, Eric Bărbuș, Andrei Bondoc, Olexandr Starchenko. Antrenori: Bojan Butulja, Ilie Vaidasigan.

Echipele participante la turneul de la Sfântu Gheorghe se odihnesc astăzi, competiţia urmând să se reia miercuri cu partidele din etapa a 6-a. CSM Reşiţa va evolua în compania formaţiei SCM Politehnica Timişoara, partida fiind programată de la ora 13.45.

Sursă foto: FB CS Minaur Baia Mare

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite