CSM Reşiţa aduce un atacant lituanian de echipă naţională! 

Conducerea echipei de fotbal CSM Reşiţa a perfectat transferul lituanianului Deyvidas Matulevicius, un atacant experimentat, cu o bogată carte de vizită, inclusiv la nivelul echipei naţionale a ţării sale.

31 de ani şi o înălţime de 1,90 m are fotbalistul lituanian care a mai evoluat în România, la Pandurii Târgu Jiu, FC Botoşani şi Rapid Bucureşti. Pentru echipa naţională a Lituaniei, Matulevicius a evoluat în 36 de partide, în perioada mai 2012 – noiembrie 2019. De-a lungul carierei sale, Matulevicius a jucat la echipe de club din Lituania, Polonia, Belgia, România şi Irlanda de Nord. Ultima prezenţă a lui Matulevicius în România a fost la FC Rapid, în sezonul 2018-2019, când lituanianul a marcat 13 goluri în 22 de meciuri de Liga a III-a şi Cupa României.

„Bine ai venit, Deivydas Matulevičius! Jucător al naționalei Lituaniei și fotbalist cu un palmares bogat, trecut pe la echipe precum FC Vilnius, Zalgiris Vilnius, KS Cracovia, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Royal Mouscron, FC Hibernian, Rapid București. Ultimul meci pentru naționala Lituaniei a fost în amicalul Lituania – Nouă Zeelandă. Pe această cale îți dorim mult succes în Valea Domanului!”. Acesta este mesajul de bun-venit postat pe pagina de socializare a grupării rosso-nere.

 

Sursă foto: prosport.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available