CSM Reşiţa caută un nou antrenor. S-a stabilit cine asigură interimatul

Secundul Călin Cheregi va asigura interimatul pe banca tehnică a rosso-nerilor, care au rămas fără antrenor după despărţirea de Alex Pelici. Până la găsirea unei soluţii, aceasta este varianta cea mai bună, consideră preşedintele executiv Cristian Bobar.

În vârstă de 46 de ani, orădeanul Călin Cheregi a venit în Valea Domanului în această vară, împreună cu Alex Pelici, cu care a mai colaborat şi la FC Bihor. Noul principal interimar este şi coordonator al Centrului de copii şi juniori din Valea Domanului. În ceea ce priveşte un posibil înlocuitor al lui Pelici, Bobar spune că sunt mai multe variante avute în vedere.

„Ieri am avut o ultimă discuţie cu Alex Pelici, ne-am luat la revedere, şi-a reziliat contractul. Sincer, mie chiar îmi pare foarte rău, nu mă aşteptam să ne despărţim aşa repede, dar a fost alegerea lui. Momentan, antrenor interimar este Călin Cheregi şi urmează ca în zilele următoare să alegem un antrenor. Sunt foarte multe propuneri, le analizez în calitate de preşedinte executiv al clubului şi sper că vom lua decizia cea mai bună. Este greu să faci un contract pe o perioadă mai lungă, trebuie să ştim foarte bine cu cine mergem la drum. Avem şi problemele acestea cu coronavirusul, vor fi din nou testări, sperăm să ne revenim. Eu am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că pe perioada în care vor fi pozitivi şi vor lipsi de la antrenamente, clubul nu le va mai plăti salariile, pentru că trebuie să ne protejăm, şi nu e normal să crească numărul de cazuri de la o săptămână la alta. Nu se pune problema să ne mai despărţim de alţi jucători până în iarnă, pentru că o parte sunt jucători cu care am promovat în Liga a II-a, iar o parte sunt jucători care au sute de meciuri de Liga 1. Chiar nu pot să cred că au uitat fotbalul la Reşiţa. Într-adevăr, în vestiar este acum o atmosferă mai apăsătoare, au fost mulţi jucători care după meciul cu Pandurii au vrut să plece acasă, pentru că erau foarte supăraţi. Ei sunt conştienţi de situaţia în care ne aflăm şi sunt sigur că ne vom redresa. În momentul de faţă, ca preşedinte al clubului, trebuie să găsesc soluţii pe care trebuie să le prezint domnului primar, nu să mă plâng. Atâta timp cât conduc acest club, trebuie să găsesc soluţii şi să le aduc în faţa dânsului”, a spus astăzi Cristian Bobar.

Antrenorul principal interimar Călin Cheregi va fi ajutat de tehnicianul reşiţean Dan Boltaşiu, iar Vali Boşca va rămâne antrenor cu portarii. Deocamdată, Boşca nu participă la pregătire, el fiind unul dintre cei depistaţi pozitivi la testările COVID. Primul examen pentru noii antrenori este partida pe care CSM Reşiţa o va disputa sâmbătă, în deplasare, la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite