Au intervenit Ciolacu și Grindeanu: Mocioalcă deschide lista PSD pentru Senat

La PSD se pare că declarațiile de presă n-au nici cea mai mică legătură cu viața de partid, asta după ce președintele Marcel Ciolacu și prim-vicele Sorin Grindeanu anunțau că pierzătorii alegerilor locale nu mai pot prinde loc eligibil pe listele de la Parlament.

Doar că, ce să vezi, la Caraș-Severin fix așa este! Listele la Camera Deputaților și la Senat vor fi deschise de doi perdanți: Silviu Hurduzeu, președinte al CJ Caraș-Severin și candidat pentru această funcție, pe care a pierdut-o, și Ion Mocioalcă, cel care este socotit părintele Alianței pentru Caraș-Severin, și ea, la rându-i, mare pierzătoare în alegerile locale!

Da, ați citit bine, lista de la Senat, ne spun surse din PSD Caraș-Severin, va fi deschisă chiar de către Ion Mocioalcă, care va abandona aventura PRO România și va reveni în partidul din care a plecat. Decizia se pare că va fi luată chiar astăzi după-amiază, în Consiliul Politic Național al PSD, organ care susține imperios revenirea lui Ion Mocioalcă în PSD Caraș-Severin. Cel mai probabil locul secund va reveni Gabrielei Stuparu, care este extrem de nemulțumită de faptul că a fost surclasată de Ioan Crina pe lista pentru alegerile generale. Desigur, ambii pierzători ai alegerilor pentru Consiliul Județean, deși au reușit să intre în forul județean, dar fără să obțină măcar o formulă de majoritate, liberalii luând majoritatea în CJ Caraș-Severin. Aici cel mai probabil va rămâne Crina pe locul doi, neeligibil, sau CPN va desemna un candidat, căci Gabriela Stuparu sare pe lista pentru Camera Deputaților.

La Camera Deputaților marele pierzător Hurduzeu nu se știe încă de cine va fi secondat, conducerea partidului decizând să se repete competiția pentru locul 2 la Camera Deputaților între Marius Damian și Gabriela Stuparu pentru acest post, decizie ce urmează a fi propusă spre validare CPN de astăzi.

N.R. Despre sforile trase în favoarea transferării lui Mocioalcă de la PRO România în capul listei la PSD Caraș-Severin, resita.ro a scris în premieră AICI.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available