CSM Reşiţa dă al cincilea test amical! Rosso-nerii joacă mâine la Timișoara

CSM Reşiţa se pregăteşte pentru un nou joc de verificare. Mâine, 8 august, rosso-nerii vor evolua în compania colegei de eşalon Ripensia Timişoara, echipă antrenată în sezonul trecut chiar de Alexandru Pelici.

Partida se va disputa de la ora 11.00, pe arena „Electrica” din Timișoara, accesul publicului nefiind permis, din cauza condiţiilor epidemiologice şi a protocolului medical impus de autorităţi. Clubul organizator anunţă însă că jocul va fi transmis live pe pagina sa de Facebook.

Pentru CSM Reşiţa, acesta este cel de-al cincilea amical, dintr-o serie de opt jocuri-test care ar urma să se dispute în perioada precompetiţională. „Jucăm sâmbătă la Ripensia, apoi săptămâna viitoare vom avea din nou două amicale, cu ASU Politehnica şi CSC Dumbrăviţa, urmând ca ulterior să intrăm în linie dreaptă, într-un ciclu săptămânal normal, cu un singur joc: pe 22 august, returul cu Craiova lui Eugen Trică. Suntem încă în perioada acumulărilor, încercăm să reglăm din mers toate aspectele. În primul rând, ne-a interesat să ne punem pe picioare din punct de vedere fizic, după o pauză de patru luni de zile. Trebuie să avem răbdare, să construim treptat, important este să fim 100% apţi din toate punctele de vedere la ora începerii campionatului”, a declarat Alexandru Pelici.

Până acum, CSM Reşiţa a disputat patru jocuri amicale, cu următoarele rezultate:
CSMR – Şoimii Lipova (L3) 1-1
FCU Craiova 1948 (L2) – CSMR 5-2
CS Hunedoara (L3) – CSMR 1-1
CSMR – Progresul Ezeriş (L4) 4-0

La rândul ei, viitoarea adversară a reşiţenilor, Ripensia Timişoara, a jucat trei amicale:
FCU Craiova 1948 (L2) – Ripensia 2-2
Ripensia – Şoimii Lipova (L3) 2-3
Ripensia – CS Universitatea de Vest Timişoara (L4) 3-2.

 

Sursă foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite