Suntem prezenți și pe

Sport

CSM Reșița debutează în Liga 2, în fața propriilor suporteri, contra Universității Cluj

Publicat cu

pe

Așa cum își doreau de mult reșițenii și, mai ales, cu palmaresul recâștigat, CSM Reșița revine după ani de absență în Liga a doua, prima partidă disputându-se chiar astăzi, de la ora 18, contra Universității Cluj.

La start CSM Reșița va putea alinia și un jucător de la Dinamo București, jucător pe care ieri FC Dinamo a anunțat chiar pe site-ul propriu că l-a împrumutat Reșiței: ””FC Dinamo Bucureşti anunţă transferurile temporare, până la finalul sezonului competiţional 2019-2020, ale jucătorilor Cătălin Măgureanu şi Levent Oltay la Dunărea Călăraşi, Marco Ehmann la CSM Reşiţa, Gabriel Răducan, Radu Zamfir şi Liviu Gheorghe la Daco-Getica Bucureşti”.

Reșițenii sunt așteptați în număr mare la stadion de unde, dacă nu și-au procurat până acum, își vor putea lua și bilete pentru această partidă.

Toți pe stadion. Tu spui prezent?

Publicată de CSM Reșița pe Joi, 1 august 2019

Reclamă
1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Debut excelent pentru CSM Reșița în Liga a 2-a, povestea frumoasă merge mai departe – Resita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC