CSM Reșița, distanțată în fruntea clasamentului. Însă Dan Alexa știe că promovarea nu-i jucată: „La baraj, totul se ia de la zero”

 

După 1-0 și 3-1 în sezonul regular, CSM Reșița a dispus la trei goluri diferență, 3-0, de Voința Lupac, la prima întâlnire dintre cele două echipe cărășene din play-off-ul Seriei a VII-a a Ligii 3 de fotbal.

 

Partida jucată ieri la Lupac a fost la discreția oaspeților, care aveau să se distanțeze la două goluri după doar 13 minute. Iar golgheterului Mediop, revenit pe teren la patru săptămâni după accidentarea din meciul cu Gilortul, i-au trebuit numai 8 minute pentru a face ce știe el mai bine: să marcheze. A fost cea de-a 29-a reușită a senegalezului în acest campionat și prima din play-off, în condițiile în care în meciurile cu Pandurii Târgu Jiu și CSM Deva nu a putut juca. Pentru rosso-neri au înscris ieri jucătorii din linia ofensivă, Mediop (min. 8, servant Manolache) fiind imitat de Drăghiceanu (min. 13, după o intercepție Cioinac) și Aboubacar (min. 78).

 

Antrenorul Dan Alexa a început meciul cu următorul unsprezece: Micu – Bărboianu, Dudea, Manolache – Cioinac – Vasluian, Jorza, Breșneni, Sima – Drăghiceanu, Mediop. În repriza secundă, Munteanu și Lazăr i-au înlocuit pe Drăghiceanu și Mediop (min. 52), Aboubacar – pe Breșneni (74), iar Cristea și Velcotă – pe Jorza și Bărboianu (83).

 

După etapa a treia din play-off, CSM Reșița și CSM Deva (2-1 cu Pandurii) s-au distanțat în fruntea clasamentului, cu 59 și respectiv 46 de puncte, fiecare din cele două urmăritoare (Pandurii Târgu Jiu – 33, Voința Lupac – 32) având mai degrabă în continuare rol de sparring partner. „Ne-am cam asigurat locul I și este foarte greu să-l mai pierdem. Legat de posibilele adversare de la baraj, este o luptă strânsă pentru locul 2 în cealaltă serie. Cred că Ghiroda a scăpat și va fi câștigătoarea seriei. Până la urmă, barajele sunt foarte importante. La un baraj, totul se ia de la zero, nu mai contează câte puncte am avut în campionat sau ce am făcut tot sezonul”, a concluzionat după etapa de ieri antrenorul Dan Alexa.

 

Dintre cele 100 de echipe care au luat startul în această ediție a Ligii 3 la fotbal, doar două sunt neînvinse: CSM Reșița (19 victorii și două egaluri) și CS Hunedoara (17 victorii, patru egaluri). Cele două nu se pot întâlni însă în meciurile de baraj, astfel că sunt mari favorite să promoveze împreună în liga secundă. Condiția e să nu o dea în bară la dublele de baraj.

 

 

Sursă foto: Miruna Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available