CSM Reşiţa, în focul pregătirilor! Primele amicale sunt programate săptămâna aceasta

Lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa continuă cantonamentul la baza sportivă din Valea Domanului. Stagiul centralizat se desfăşoară în condiţii foarte bune, iar jucătorii se ridică la înălţimea aşteptărilor, spune antrenorul principal Alex Pelici.

„Băieții se comportă bine, suntem în grafic, ca să spun așa. Este o perioadă care nu prea place fotbaliștilor, deoarece este vorba despre încărcare fizică. După această pauză lungă trebuie să ne pregătim, iar băieții răspund bine la antrenamente. Îmbucurător e faptul că după primele zile de cantonament nu avem accidentați și putem să ne pregătim în condiții bune. Avem tot ceea ce ne trebuie, refacere, masă, teren și lucrurile sunt pe drumul cel bun. Lotul este în mare măsură complet. Au venit şi Deivydas Matulevičius și Alberto Cobrea, au început să facă antrenamente normale și sper ca până la finalul cantonamentului să nu apară accidentări. Suntem în regulă, am fost testați toți și nu avem niciun infectat. Portarul Cobrea este deocamdată jucătorul nostru, el probabil mai așteaptă răspunsuri și de alte echipe. Se gândește la Liga 1 și cred că este normal acest lucru, pentru că fiecare fotbalist trebuie să-și dorească mai mult. Vom vedea dacă va rămâne sau nu, eu sper să rămână, pentru că este un jucător bun, care a fost asimilat bine de grup. A făcut o treabă foarte bună, să ne amintim de jocul foarte bun făcut în partida cu FC Rapid, când pot spune că a făcut minuni în poarta Reșiței”, a declarat Alex Pelici.


Principalul CSM-ului se arată mulţumit şi de modul în care răspund la antrenamente cei 6 juniori reşiţeni cooptaţi în lot. „În primul rând ne-au interesat juniorii născuți în anul 2002 sau mai mici, de la grupele lui Roco Sandu. În momentul de față, ei se pregătesc foarte bine alături de noi. Sperăm să găsim printre acești juniori câțiva care să poată intra pe teren încă din primul minut de joc”, a mai spus principalul Reşiţei.

Săptămâna aceasta sunt programate și două jocuri amicale: miercuri, rosso-nerii ar urma să joace la Lupac cu Voința din localitate, iar vineri este programat la Reşiţa amicalul cu Șoimii Lipova. Disputarea acestor partide nu e însă certă; costisitoarele teste COVID-19 ar putea compromite în mare măsură calendarul jocurilor amicale. Potrivit actualelor reglementări, meciurile sunt permise doar dacă echipele au efectuat până în momentul respectiv trei teste.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite