UPDATE. CSM Reșița, încă o bucurie pentru suporteri?

 

CSM Reșița merge din victorie în victorie în meciurile oficiale, iar rosso-nerii speră să își treacă în cont al patrulea succes consecutiv. Elevii lui Dan Alexa joacă azi, 8 septembrie, de la ora 16.30, cu divizionara secundă Ripensia Timișoara, în turul 4 al fazei naționale a Cupei României. Meciul se dispută pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

 

Pentru CSM Reșița ar fi al patrulea meci oficial consecutiv, în precedentele trei confruntări rosso-nerii obținând victorii. După ce au eliminat-o pe conjudețeana Progresul Ezeriș din Cupa României (scor 3-2, după prelungiri), fotbaliștii din Valea Domanului au debutat cu dreptul în noua ediție de campionat, învingând pe Armata Aurul Brad, în deplasare, scor 2-0. CSM Reșița a continuat seria rezultatelor pozitive și a câștigat și meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șimian (scor 2-1), în etapa a doua a Ligii 3, Seria 7. Chiar dacă rosso-nerii au luat trei puncte din meciul cu mehedințenii, antrenorul Dan Alexa s-a arătat total nemulțumit de modul în care s-au comportat elevii săi pe teren. Ratările l-au exasperat pe tehnicianul formației reșițene.

 

„Ne batem joc de ocazii. Sunt foarte supărat pe execuţiile jucătorilor mei, şi nu doar ale atacanţilor. Au avut ocazii şi mijlocaşii, şi fundaşii. Nu se poate să ratezi în fiecare meci 7-8 ocazii şi să tremuri pe final! Este o problemă reală a noastră, le-am spus-o şi acum băieţilor în vestiar. Nu ajunge că producem fotbal şi ducem mingea uşor în careul advers, important e să facem diferenţa. Asta e ce le reproşez, în rest, ca ritm, ca seriozitate sunt mulţumit. Am fost echipa net superioară. În afara celor două goluri, am avut în repriza a doua 6-7 situaţii imense, dintre care trei singuri cu portarul. N-am reuşit să găsim soluţia bună şi apoi am primit gol în minutul 90. E păcat. Sunt bucuros pentru puncte, pentru joc în multe momente, dar sunt foarte supărat din cauza ratărilor. Nu e o întâmplare, se repetă meci de meci, iar dacă fructificăm măcar jumătate din ocaziile pe care le avem, putem avea probleme”, spunea antrenorul Dan Alexa după meciul de campionat cu Viitorul Șimian.

 

Oficialii din Valea Domanului vin cu o veste bună pentru posesorii de abonamente. Aceștia vor putea intra pe stadion fără să fie nevoiți să achiziționeze bilet pentru meciul din Cupa României.

 

În partida cu Ripensia Timișoara, din această după-amiază, rosso-nerii speră să arate o altă față și, de ce nu, să treacă în turul următor al competiției K.O. din fotbalul românesc. CSM Reșița – Ripensia, cu oră de start 16.30, va fi arbitrat de Dragoș Nicolae Lunca, din Cluj-Napoca, asistat la cele două linii de concitadinii Csaba Antal și Robert Meres. Arbitru de rezervă: Tudor Florin Jurca (Arad). Observatori: Luis Moisescu și Florin Oglindoiu, ambii din Drobeta Turnu Severin.

 

P.S. Conform informațiilor furnizate de CSM Reșița, la meciul de azi, accesul pe stadion este permis:

  • p𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 î𝐦𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐚 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐎𝐕𝟐 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝟏𝟎 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐞𝐦𝐞𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞;
  • p𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭ă 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐑𝐓-𝐏𝐂𝐑 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝟕𝟐 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝟐𝟒 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞;
  • p𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐚𝐟𝐥ă î𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬ă î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐚 𝟏𝟓- 𝐳𝐢 ș𝐢 𝐚 𝟏𝟖𝟎-𝐚 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭ă𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐎𝐕𝟐.
    𝐌𝐢𝐧𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐩𝐭𝐚ț𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐯𝐞𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞.

 

Sursă foto: Denis Țară

 

UPDATE 1, ora 19.50

 

Scor final, 1-2. Vom reveni.

 

UPDATE 2, ora 21.40

 

Ripensia a câștigat la capătul unui meci disputat, făcut însă „praf” de arbitru. Timișorenii au deschis scorul prin Taras (min. 24), rosso-nerii egalând după pauză – gol Aboubacar Gakou (65). Un minut mai târziu gazdele au rămas în zece jucători, Bărboianu primind al doilea cartonaș galben. Macrițchii (87) e înclinat balanța în favoarea Ripensiei, când meciul se îndrepta spre prelungiri. „Chiar și în zece oameni am ratat ocaziile mai clare. A fost, însă, o rușine de arbitraj!”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului. Pe larg, în ediția de mâine.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite