Suntem prezenți și pe

Sport

CSM Reşiţa încheie cu victorie seria amicalelor

Publicat cu

în

Cel de-al 7-lea, şi ultimul, joc test al rosso-nerilor a avut loc în această seară pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde CSM Reşiţa a înfruntat formaţia locală Pandurii, în returul dublei întâlniri amicale cu gruparea gorjeană.

Învingători cu 3-2 în Valea Domanului, elevii lui Alexandru Pelici au încheiat victorioşi şi manşa a doua, reuşind să se impună în fieful Pandurilor cu scorul de 3-1.

Scorul a fost deschis de reşiţeni în minutul 7, când Buş a perforat pentru întâia oară poarta gorjeană, cu un şut superb din afara careului. Celelalte trei goluri au venit târziu, aproape de finalul partidei, toate fiind marcate din lovituri de pedeapsă. În minutul 81, Astafei a majorat avantajul reşiţean, transformând un penalty dictat după un henţ în careu. Două minute mai târziu, a fost rândul gazdelor să înscrie din lovitură de pedeapsă, după un fault al lui Acka. Scorul final, 3-1 pentru CSM Reşiţa, a fost stabilit de Vădrariu, tot de la punctul cu var.

Primul 11 al CSM-ului pentru acest joc: Cobrea, Lungu, Dumitraș, Dudea, Ad. Ilie, Danci, Țegle, Chera, Astafei, Buș, Ene. Au mai intrat: Zimmermann, Szijj, Acka, Vădrariu, Breșneni, Găman, Rimovecz, Matulevicius, Ov. Brașoveanu, Boboc, Dat.

Jocul de la Târgu Jiu încheie seria amicalelor, pentru că peste o săptămână, în data de 29 august, este programat startul oficial al noului sezon de Liga a II-a. CSM Reşiţa va evolua în eşalonul doi, în timp ce Pandurii mai aşteaptă rezultatul recursului pe care l-a înaintat după ce echipa n-a obţinut certificarea pentru liga secundă. Decizia Comisiei de Recurs a FRF va fi anunţată luni.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Justițieo oră în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație11 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație12 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social18 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate22 de ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Cele mai citite