CSM Reşiţa încheie cu victorie seria amicalelor

Cel de-al 7-lea, şi ultimul, joc test al rosso-nerilor a avut loc în această seară pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde CSM Reşiţa a înfruntat formaţia locală Pandurii, în returul dublei întâlniri amicale cu gruparea gorjeană.

Învingători cu 3-2 în Valea Domanului, elevii lui Alexandru Pelici au încheiat victorioşi şi manşa a doua, reuşind să se impună în fieful Pandurilor cu scorul de 3-1.

Scorul a fost deschis de reşiţeni în minutul 7, când Buş a perforat pentru întâia oară poarta gorjeană, cu un şut superb din afara careului. Celelalte trei goluri au venit târziu, aproape de finalul partidei, toate fiind marcate din lovituri de pedeapsă. În minutul 81, Astafei a majorat avantajul reşiţean, transformând un penalty dictat după un henţ în careu. Două minute mai târziu, a fost rândul gazdelor să înscrie din lovitură de pedeapsă, după un fault al lui Acka. Scorul final, 3-1 pentru CSM Reşiţa, a fost stabilit de Vădrariu, tot de la punctul cu var.

Primul 11 al CSM-ului pentru acest joc: Cobrea, Lungu, Dumitraș, Dudea, Ad. Ilie, Danci, Țegle, Chera, Astafei, Buș, Ene. Au mai intrat: Zimmermann, Szijj, Acka, Vădrariu, Breșneni, Găman, Rimovecz, Matulevicius, Ov. Brașoveanu, Boboc, Dat.

Jocul de la Târgu Jiu încheie seria amicalelor, pentru că peste o săptămână, în data de 29 august, este programat startul oficial al noului sezon de Liga a II-a. CSM Reşiţa va evolua în eşalonul doi, în timp ce Pandurii mai aşteaptă rezultatul recursului pe care l-a înaintat după ce echipa n-a obţinut certificarea pentru liga secundă. Decizia Comisiei de Recurs a FRF va fi anunţată luni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite