CSM Reşiţa, învinsă la limită de Ripensia. Golul decisiv, „cadou” făcut de Zimmerman

CSM Reşiţa a pierdut amicalul susţinut astăzi, 8 august, contra colegei de eşalon Ripensia Timişoara. Meciul disputat pe arena Electrica din oraşul de pe Bega a fost unul echilibrat, de angajament, cu puţine ocazii clare la cele două porţi.

Unicul gol al partidei a fost marcat în repriza secundă, dintr-o fază ce nu anunţa nimic: în minutul 74, pe fondul unui presing timid al gazdelor, portarul reşiţean Zimmerman a degajat într-un jucător advers, iar mingea a ricoşat în poarta CSM-ului. Urvanţev a fost omul potrivit la locul potrivit pentru formaţia timişoreană. O victorie norocoasă a Ripensiei, care obţine cel de-al doilea succes din patru meciuri amicale disputate în această vară.

„Am fost un pic mai echilibraţi din punct de vedere mental, şi mai organizaţi în defensivă, ceea ce ne dă speranţe pentru viitor. Am fost deranjat de uşurinţa cu care am primit goluri în meciurile de până acum, şi astăzi mă bucur că am făcut mai puţine greşeli”, a declarat antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruesc.

„Un gol de cascadorii râsului, care nu era anunţat de nimic, căzut pe un moment al jocului în care aveam oarecare superioritate. O greşeală individuală, dar aşa se întâmplă la fotbal: jocul greşeala aşteaptă. Un joc bun de pregătire, cred că suntem bine. Sunt probleme la pasa finală, la deciziile pe care le luăm acolo, în faţa porţii, pentru că am avut situaţii bune, din care puteam scoate mai mult. Dar, una peste alta, ne-am atins obiectivele în acest joc şi le mulţumim celor de la Ripensia că au acceptat să joace cu noi. Le doresc succes în continuare!”, a spus la final Alex Pelici, antrenorul CSM-ului.

Săptămâna viitoare, CSM Reşiţa va mai disputa două jocuri amicale, cu ASU Politehnica Timişoara şi CSC Dumbrăviţa. Potrivit programului stabilit de clubul reşiţean, meciul cu ASU Poli va avea loc pe 12 august la Timişoara, iar jocul cu Dumbrăviţa se va disputa la Reşiţa în data de 15 august.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available