CSM Reşiţa, misiune dificilă la Metaloglobus. Alexandru Pelici: „Mergem să recuperăm punctele pierdute acasă”

Echipa de fotbal CSM Reşiţa va înfrunta mâine, în deplasare, formaţia Metaloglobus Bucureşti, una dintre fruntaşele Ligii a II-a. Jocul din etapa a 7-a încheie o săptămână încărcată pentru rosso-nerii reşiţeni, care au avut meci greu şi acum două zile în Cupa României. Trupa lui Pelici a pierdut, după prelungiri şi penaltiuri, meciul disputat la Severin contra Craiovei lui Mititelu, în turul 3 al competiţiei.

Ieşită din Cupă, formaţia reşiţeană se poate concentra doar pe campionatul Ligii a II-a, competiţie în care Reşiţa a avut evoluţii oscilante.

„Suntem la 2-1-2 ca linie de clasament, suntem vreo şase echipe care avem acelaşi număr de puncte puncte; începând de la locul 10 până la locul 15, unde suntem noi, toate echipele au 7 puncte. Campionatul se joacă şi fiecare punct contează. Din păcate, am pierdut puncte importante cu Slobozia. Asta e ceea ce ne doare, şi modul în care am pierdut acasă, dar şi faptul că nu reuşim să le facem o bucurie suporterilor noştri, care fac eforturi să fie alături de noi. Se caţără acolo, pe dealuri, ca să ne încurajeze, şi noi îi răsplătim cum îi răsplătim. Campionatul e lung, mai sunt multe puncte puse în joc, şi cred că oricine poate bate pe oricine. Regret că am ieşit din Cupă, dacă vă aduceţi aminte, eu am ajuns cu Sibiul din Liga a II-a până în finala Cupei în 2018, pot să spun că mereu am tratat competiţia cu seriozitate şi am încercat să merg cât mai departe. Dar cu Craiova atât am putut, ne rămâne să ne axăm pe campionat. Am făcut miercuri un efort considerabil, vom vedea cât de mult va conta acest lucru în meciul de la Metaloglobus. Cu siguranţă, efortul a fost mare, am jucat 120 de minute. Dar după acest joc ne rămâne o încredere, pentru că, deşi am fost eliminaţi, am ţinut piept Craiovei, o echipă care, din punctul meu de vedere, se va bate la promovare. Asta ne dă încredere că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine. Mergem la Metaloglobus să recuperăm punctele pierdute acasă. De două ori am pierdut puncte acasă şi am reuşit să le recuperăm afară, să vedem dacă reuşim şi a treia oară. Metaloglobus este o echipă bună, care nu a pierdut în acest început de campionat, au un antrenor nou şi se vede un entuziasm la ei. În ultima etapă au obţinut o victorie importantă la Farul, deci pot să bată pe oricine. Jocul de sâmbătă este deschis oricărui rezultat”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul CSM-ului.

Înaintea meciului din etapa a 7-a, Metaloglobus se află pe locul 4 al clasamentului, cu 12 puncte din 6 meciuri, în timp ce formaţia reşiţeană ocupă locul 15, cu 7 puncte adunate din 5 partide. Jocul Metaloglobus Bucureşti – CSM Reşiţa se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi condus la centru de arbitrul Vlad Baban din Iaşi.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite