CSM Reşiţa pleacă după puncte la Constanţa. Alin Minteuan: „Ne aşteaptă un meci foarte greu”

Echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru cel de-al 4-lea meci din mandatul lui Alin Minteuan. După un start fără noroc la Mioveni şi un dublu succes pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna şi Universităţii Cluj, noul principal al Reşiţei speră să scoată şi un prim rezultat pozitiv în deplasare.

La sfârşitul acestei săptămâni, rosso-nerii joacă pe terenul Farului din Constanţa, formaţie care a coborât spre mijlocul clasamentului, după două meciuri fără victorie. În aceste condiţii, obiectivul constănţenilor pe teren propriu nu poate fi decât obţinerea celor trei puncte, dar rosso-nerii speră să le încurce socotelile.
„Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare, sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci, Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă, şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri. Lotul este valid în proporţie de 99%, avem doar problema veche a lui Lungu, care are o entorsă la genunchi. În rest, toată lumea este OK, s-au făcut şi testele pentru COVID, totul este în regulă. Aşa, mici probleme, mici lovituri bineînţeles că sunt inerente, dar în general suntem bine”, a spus Alin Minteauan.
Partida Farul Constanţa – CSM Reşiţa, joc din etapa a 13-a a ligii secunde, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00. Gazdele de la malul mării ocupă în prezent locul 10 al clasamentului, cu 17 puncte, în timp ce formaţia reşiţeană se află pe 16, cu 14 puncte în cont.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite