CSM Reşiţa rămâne fără victorie în amicale. „Sperăm ca până la primul meci oficial să fim ceea ce trebuie”

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a încheiat nedecis, 1-1, cel de-al treilea meci de verificare din perioada precompetiţională.

Elevii lui Alex Pelici au jucat de această dată în fieful formaţiei CS Hunedoara, grupare din eşalonul trei al fotbalului românesc. Partida disputată pe arena „Michael Klein” a consemnat o primă repriză albă, scorul fiind deschis de gazde în minutul 50, dintr-un penalty transformat de Crăciunesc. Reşiţenii au reuşit egalarea după numai două minute, printr-un gol marcat cu capul de Dodoi.

„Un test util. Încet-încet, încercăm să punem lucrurile la punct. A fost mult mai bine decât în jocul anterior. Există însă starea de oboseală care ne împiedică să fim lucizi la finalizare. Ne-am creat destule ocazii de a marca, dar nu reuşim să luăm decizia cea mai bună. Mergem înainte, corectăm ceea ce este de corectat, suntem în plină pregătire. CS Hunedoara e o echipă bună, care, atât cât a putut, ne-a pus probleme. Au încercat mereu să joace în spaţiile rămase în spatele nostru, pentru că noi am încercat să stăm sus cu linia de fund. Deocamdată suntem bine, am fost norocoşi pentru că nu am fost nevoiţi să renunţăm la niciun joc. Iniţial, pentru astăzi (ieri, n.r.) aveam stabilit meciul cu Ghiroda, dar ei nu s-au testat, şi a apărut în schimb această variantă, cu Hunedoara. Ne dorim să jucăm, pentru că acesta este cel mai bun antrenament, chiar dacă suntem într-o stare de oboseală, normală după cantonament. Sperăm ca până la primul meci oficial să fim ceea ce trebuie, jucătorii să-şi recapete prospeţimea, luciditatea, şi să ia deciziile cele mai bune”, a declarat după meci Alex Pelici, antrenorul Reşiţei.

Până acum, CSM Reşiţa are două egaluri şi o înfrângere în jocurile de verificare. Rosso-nerii au pierdut, scor 2-5, partida cu FCU Craiova şi au încheiat nedecis, 1-1, meciurile cu Şoimii Lipova şi CS Hunedoara. Pentru reşiţeni, seria amicalelor verii va continua miercurea viitoare cu un joc contra celor de la U Cluj, partida urmând să se dispute tot la Hunedoara.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite