CSM Reșița s-a impus la Petroșani și pe teren, și în tribune. „Așteptăm să creștem de la meci la meci”

 

CSM Reșița a obținut a treia victorie consecutivă în campionat și va juca în etapa viitoare la CSM Deva, derbiul Seriei a VII-a din Liga 3 aducând față în față singurele echipe cu maximum de puncte.

 

Rosso-nerii au controlat meciul jucat ieri cu Jiul pe Stadionul „Petre Lipardi” din Petroșani, impunându-se pe tabela de scor încă din prima repriză. Determinant pe faza ofensivă a fost Ion Vasluian, jucător împrumutat de la Ripensia Timișoara în ultima zi a perioadei de transferuri. La primul gol (min. 14), acesta și-a depășit adversarul direct și a pătruns în careu pe dreapta, de unde a centrat în fața porții pentru Mediop, care a trimis mingea în plasă din 5 metri. A doua reușită a echipei reșițene l-a avut autor chiar pe Vasluian, care a șutat de la marginea careului, imparabil, sub bară, la colțul lung (min. 41).

 

 

S-a terminat Jiul – CSM Reșița 0-2 (0-2), iar la finalul meciului jucătorii ambelor echipe i-au aplaudat la scenă deschisă pe cei 25-30 de suporteri rosso-neri care au făcut deplasarea la Petroșani pentru a-și încuraja favoriții.

 

Deși victoria bănățenilor ar fi putut fi mult mai clară ținând cont de ocaziile de gol, antrenorul Dan Alexa este mulțumit de rezultat: „Faţă de jocurile trecute am fost mai pragmatici, fructificând două din cele cinci situaţii clare de gol create. Îmi felicit jucătorii, pentru că am avut o săptămână grea, cu trei meciuri în şapte zile. Cred că astăzi victoria nu a stat sub semnul întrebării nicio secundă”.

 

„Importante sunt cele trei puncte, obiectivul fiind să câștigăm fiecare partidă. În același timp, așteptăm să creștem de la meci la meci, astfel încât să atingem vârful de formă la ora dublelor de baraj pentru promovare”, ne-a declarat președintele CSM Reșița, Cristian Bobar.

 

 

Dan Alexa a folosit așezarea 1-4-2-3-1: Sebastian Micu– Iulian Ciubotaru, Sergiu Rimovecz, Ion Cătălin, Nicușor Fota (46, Nicolae Sima) – Ionuț Cioinac, Amir Jorza – Ion Vasluian (67, Gakou Aboubacar), Sebastian Velcotă (89, David Staiculescu), Valentin Munteanu (67, Sorin Avram) – Ndiaye Mediop (80, Andrei Mura).

 

În aceeași etapă s-au mai înregistrat rezultatele: Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac 0-0; Aurul Brad – Progresul Ezeriş 1-3 (pentru cărășeni au marcat Alexandru Rusnac, Iosif Rotariu, Rafale Hrudei), Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Deva 0-2, Viitorul Şimian – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 3-0. Pe primele locuri în clasament: CSM Deva – 9 puncte (golaveraj +6), CSM Reșița – 9 (+5), Pandurii Târgu Jiu – 7 (+4), urmate de Viitorul Șimian, Progresul Ezeriș și Voința Lupca, cu câte 4 puncte. Vineri, 17 septembrie, de la ora 17.00, în runda a patra a campionatului, CSM Reșița va juca în deplasare la CSM Deva.

 

Foto: Miruna Maria Mihancea

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite