CSM Reșița, scor de forfait cu un adversar care se visează… Dumbrăvița

 

CSM Reșița a obținut ieri cea de-a cincea victorie în tot atâtea etape disputate de la reluarea sezonului în Seria 8 din Liga 3, de astă dată în fața echipei clasate pe locul secund după două runde de play-off: 3-0 (1-0) cu Șoimii Lipova.

 

„În urmă cu o lună spuneam că urmăresc să planific activitatea cu vârful de formă la început de play-off. Cred că în acest moment suntem în obiectiv și urmează ca mai departe să mergem și să câștigăm tot ceea ce a mai rămas de jucat!”, a declarat antrenorul gazdelor, Călin Cheregi, la finalul încă unei victorii meritate, pentru care a ținut să-și felicite jucătorii: „Această frumoasă echipă merită toate felicitările pentru ceea ce am realizat până acum. Am întâlnit un adversar bun, o echipă contracandidată pentru noi în obiectivul pe care-l avem, dar iată că am reușit să învingem de o manieră categorică”.

 

De partea cealaltă, antrenorul Șoimilor, Adrian Abrudean, crede în continuare în șansele echipei sale de a promova: „Încă se joacă locurile de baraj, Reșița are șanse mari la primul loc, iar noi avem o luptă dificilă pentru locul al doilea. Important este să trecem peste această înfrângere, să învățăm din ea, să ne pregătim în continuare și bineînțeles avem nevoie să strângem puncte”. Și „secundul” Norbert Polgar vorbește despre liga secundă, făcând trimitere la rezultatele surprinzătoare ale echipei din Dumbrăvița: „Dacă am promova, eu cred că am face față la Liga 2-a, nu am fi mai prejos de Dumbrăvița de exemplu, din toate punctele de vedere”.

 

După patru meciuri tranșate în repriza secundă, de această dată rosso-nerii au reușit să puncteze încă din prima parte a jocului. Scorul putea fi deschis în min. 11 la o fază creată de Drăghiceanu pe stânga, însă centrarea acestuia în 6 metri a fost irosită de Gakou, a cărui reluare slabă a fost parată de portarul Buta. Nu peste mult timp, același Drăghiceanu a pătruns în careu și a fost faultat de Pamfile, penaltiul fiind transformat de Bărboianu (min. 18). La jumătatea reprizei putea fi restabilită egalitatea, dar Zimmermann a salvat din situație de unu la unu.

 

Emoțiile sunt risipite imediat după pauză: în min. 50, centrare Chera, Negru șutează periculos, balonul este respins de Buta, dar Gakou, pe fază, nu se mai joacă de-a finalizarea și înscrie. La 2-0 pentru gazde, arădenii devin mai insistenți, dar nu reușesc să găsească breșe în defensiva adversă. Cei care marchează sunt tot rosso-nerii, în min. 85 Mensah concretizând pentru un scor de forfait o pasă primită de la mereu inventivul Drăghiceanu.

 

S-au confruntat ieri: CSM Reșița: Zimmermann – Bărboianu, Rimovecz, Ardei, Dudea – I. Popescu (46, Fota), Mensah (87, Breșneni) – Negru, Drăghiceanu (87, Velcotă), Chera (71, Trancă) – Gakou (71, Dane); Șoimii Lipova: Buta – Clej (75, Nagy), S. Sabău, A. Popa, Pamfile – Susan, Jichici, A. Gavrilă (60, Rusu) – Popovici, Modan (84, Giosu), Bulza (75, Petruț).

 

În aceeași etapă, Ghiroda și Giarmata Vii a învins cu 3-1 la Crișul Chișineu Criș și se apropie la 3 puncte de locurile de baraj. CSM Reșița (48) s-a desprins la 6 puncte de principala urmăritoare, Șoimii Lipova (42), și își menține avansul de 9 puncte față de timișenii de la Ghiroda și Giarmata Vii (39), cei care în etapa viitoare vor avea meci pe teren propriu cu liderul seriei.

 

Sursă foto: Miruna Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available