Cu sau fără alegeri amânate din nou, Valentin Armașu poate produce surpriza cu PER!

După Ioan Popa și Romeo Dunca, încă un cunoscut om de afaceri, Valentin Armașu, a luat decizia de a intra în politică. În acest caz, cu intenția declarată de a demasca ipocrizia reprezentanților partidelor parlamentare. Și cu speranța că alegătorii vor regăsi în oferta Partidului Ecologist Român adevărata alternativă la o clasă politică de mult compromisă.

Odată ce a preluat conducerea Organizaţiei Judeţene Caraș-Severin a PER, Valentin Armașu și-a propus ca prim pas crearea de filiale în cât mai multe localități din județ. Și nu îi este atât de greu precum s-ar crede. „Oamenii au încredere în noi. Au înțeles că schimbarea nu poate veni de la PSD sau PNL, partide care au avut timp să arate ce pot să facă. Noi reprezentăm partidul-alternativă pentru români, în raport cu aceleaşi vechi structuri, PSD, PNL şi USR. PER ţine cont de aşteptările reale ale românilor săturaţi de lipsa de soluţii şi de minciunile grosolane şi zgomotoase revărsate asupra lor de actualele partide parlamentare“, spune Valentin Armașu.

Din cauza evoluției tot mai îngrijorătoare a pandemiei de COVID, ecologiștii cer amânarea alegerilor locale. Faptul că au dreptate este demonstrat chiar de reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, dr. Alexandru Rafila, care a declarat aseară la Digi 24 același lucru: dacă evoluția cazurilor de COVID va menține același ritm și în perioada următoare, 27 septembrie 2020 nu mai este o dată acceptabilă pentru alegeri. Valentin Armașu argumentează și el: „Așa cum Guvernul Orban, în primăvară, era dispus să sacrifice tot, inclusiv sănătatea românilor, pentru a declanșa alegeri anticipate, fiind oprit doar de pandemia cu COVID, și de această dată este nevoie ca politicienii să pună românii deasupra intereselor meschine de partid. Alegerile din toamnă ar trebui amânate, însă dacă nu vor fi amânate, eu cred că PER va fi o surpriză la aceste alegeri“.

Coordonator și al filialelor PER din judeţele Mehedinţi şi Hunedoara, președintele PER Caraș-Severin este optimist. Iar optimismul său nu se bazează doar pe speranțele puse în dorința românilor de schimbare a societății, a actualei clase politice, ci și pe lucruri ceva mai concrete. „Deja avem candidați în multe localități din județ, oameni cu expertiză profesională, reprezentativi pentru comunitățile locale”, mărturisește Valentin Armașu, un competitor care se anunță încă de acum incomod pentru cei aflați la conducerea structurilor politico-administrative din Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available