Cum să alegi bocanci damă de lungimea potrivită în funcție de forma corpului

Când vine toamna este momentul să îți pregătești încălțămintea de iarnă. Purtarea bocancilor și a cizmelor necesită efort suplimentar pentru a părea sexy. Așadar, este important să știi ce bocanci damă să alegi pentru forma corpului tău.

Nu fiecare pereche de bocanci va funcționa pentru toate tipurile și formele de corp, deoarece fiecare formă a corpului este diferită. Unii bocanci damp pot face corpul să arate sexy, completându-l, iar alții pot accentua lucruri pe care ai prefera să nu le evidențiezi.

De asemenea, ar trebui să fii conștientă de faptul că alegerea înălțimii potrivite a bocancului este importantă pentru a face corpul să arate cât mai bine.

Cunoaște-ți corpul

Nu trebuie să suferi doar pentru că vrei să îți cumperi o pereche de bocanci damă, dar, de asemenea, nu ar trebui să mergi la magazin și să cumperi orice pereche pe care o vezi și îți place. Trebuie să alegi cu înțelepciune stilul de cizme care se potrivește cel mai bine corpului tău. Pentru a ști ce tip de bocanci damă ți se potrivesc cel mai bine, urmează acest ghid care te va ajuta să faci alegerea corectă în funcție de forma corpului tău. Este simplu, deoarece tot ce trebuie să faci este să îți dai seama dacă ești considerată o persoană scundă, medie sau înaltă. Totodată, trebuie să îți dai seama care este forma corpului tău. Acest lucru îl poți face uitându-te în oglindă și aruncând o privire bună asupra corpului tău. Iată cele mai importante tipuri:

Clepsidră

Dacă măsurătorile corpului sunt proporționale în jurul șoldurilor și bustului și crești în greutate în mod egal în aceste zone în timp ce aveți o talie mică sau îngustă, atunci ești una dintre femeile curbate cu o figură de clepsidră, cunoscută și sub numele de forma corpului 8.

Triunghi inversat

Dacă corpul tău este mai lat în partea superioară, de la bust până la umeri, în timp ce ai o talie plană și șolduri mai înguste sau te îngrași mai repede în jurul bustului, atunci ai o formă a corpului tip triunghi inversat.

Pară sau triunghi

Dacă corpul tău măsoară mai mult în jurul șoldurilor, coapselor și a zonei posterioare și crești cu ușurință în greutate în aceste locuri, având în același timp talie, bust și umeri mai mici, atunci ești una dintre persoanele curbate care au o formă de corp în pară sau triunghi.

Rectangular

Dacă găsești că șoldurile, talia, bustul și umerii sunt egali ca lățime și câștigi în greutate în jurul stomacului și a întregului corp în mod egal, fără linii curbate definite, atunci ești unul dintre oamenii care au o formă de corp tip banană care se mai numește și rectangular.

Măr

Dacă corpul tău câștigă în greutate în jurul secțiunii medii (adică stomacul, talia și spatele) și fața și ai măsurători mai mari de la talie până la umeri, cu șolduri mai mici și picioare mai subțiri, atunci ai forma corpului tip măr.

 

Cum să alegi perechea potrivită de încălțăminte damă pentru iarnă

Acum că îți cunoști forma corpului, este mai ușor să alegi bocanci damă care să-ți flateze silueta.

Bocanci până la gleznă

Acest tip popular de bocanci damă oferă femeilor caracterul practic și stilul pe care îl caută, deoarece pot fi purtați cu orice ținută, pentru orice ocazie. Acești bocanci se potrivesc diferitelor tipuri de corpuri și îți vor completa aspectuk, indiferent dacă ești scundă și curbată, slabă și subțire sau înaltă și curbată. Cu toate acestea, dacă ești scundă și slabă, atunci vei dori să asociezi acești bocandi damă cu pantaloni de aceeași culoare sau jambiere și tocuri, pentru a crea iluzia picioarelor mai lungi. Altfel s-ar putea să te facă să arăți mai pitică.

Bocanci până la jumătatea gambei

Bocancii până la jumătatea gambei sunt potrivit pentru femei cu formă rectangulară, deoarece vor adăuga un anumit volum gambelor și gleznelor, ceea ce va da corpului tău o formă curbată și sexy. Încearcă acești bocanci cu toc lung pentru un aspect mai feminin care îți va oferi o lungime suplimentară dacă ești scundă.

Bocanci până la genunchi

Acesta este tipul de bocanci damă perfect pentru o femeie cu un corp curbat și vei aprecia cu adevărat efectul bocancilor până la genunchi dacă ai un corp în formă de pară. Bocancii până la genunchi te vor ajuta să ai picioare mai lungi și mai subțiri. Poți purta bocanci damă până la genunchi cu toc pentru un aspect clasic și vor arăta perfect cu o rochie sau o fustă până la genunchi sau poți purta bocanci cu talpă plată până la genunchi, cu blugii băgați în bocanc pentru un aspect casual.

Bocanci peste genunchi

Acești bocanci damă au fost concepuți pentru femei înalte, subțiri, care caută un aspect nervos și sexy. Dacă ești scundă, evită bocancii peste genunchi, pentru că vei părea mai scurtă și, dacă ești curbată, nu vor funcționa pentru tine, deoarece bocancii vor sublinia dimensiunea picioarelor și le vor face să pară mai mari, în timp ce te scurtează.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite