Pelici este primul adversar al lui Minteuan! „Cât timp voi fi eu la Reșița, jucătorii vor da totul la fiecare meci” [VIDEO]

Noul antrenor echipei CSM Reşiţa s-a apucat imediat de treabă, pentru că timpul până la următorul meci oficial e foarte scurt. Iar adversar îi va fi chiar Alex Pelici, fostul tehnician al roș-negrilor.

Ieri, după cel de-al doilea antrenament cu rosso-nerii, Alin Minteuan a explicat ce a găsit în Valea Domanului şi ce îşi propune să realizeze în perioada următoare. În acest moment, importante sunt doar punctele, a spus principalul de pe banca tehnică a CSM-ului.

„Sunt anumite probleme, pentru că dacă nu erau, astăzi nu mai eram aici. Am găsit probleme, echipa este într-o situație destul de delicată, cu un punctaj destul de slab. Avem un program destul de greu în continuare, dar eu am mare încredere în băieți, pentru că înainte de a veni la Reșița am analizat un pic lotul și am văzut că sunt mulți jucători care au evoluat la nivel de primă ligă. Sincer, nu-mi pare rău că am semnat cu Reșița, pentru că după primele două antrenamente am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor. Acest lucru mă bucură și 100% îmi dă încredere pentru primul meci. Nu mă interesează în acest moment jocul, din punctul de vedere al privitorului, ci rezultatele. În acest moment trebuie să adunăm puncte. Primul meu obiectiv este să aduc zâmbetul pe fața jucătorilor. Am avut niște discuții cu ei și i-am văzut cu capul în pământ. Acest lucru în sport nu există. Trebuie să facă cu plăcere această meserie. Acest lucru am încercat să-l fac, și în mare parte cred că am reușit. Trebuie să așteptăm să vină și rezultatele, care nu vor veni dacă nu vom fi 100% motivați. Avem sprijinul conducerii, dar totul depinde de ei. Reşiţa are un public fantastic, țin minte de pe vremea când eram jucător, dar totul ține de rezultate. Fără rezultate nu se poate construi nimic. La meciul de sâmbătă îmi doresc să-i văd pe jucători că evoluează cu plăcere. Vreau să văd că nu și-au ales această meserie în zadar. Lotul este cam complet, am înțeles că mai sunt 2 jucători care încă n-au scăpat de acest virus. Acka este suspendat, în rest toată lumea este bine. Vreau să-i asigur pe suporteri că am venit aici să construiesc ceva și mă voi implica 100%. Îi asigur că voi face tot ceea ce va depinde de mine. Și fotbaliștii vor face la el. Cât timp voi fi eu la Reșița, jucătorii vor da totul la fiecare meci. Nu cred că va exista vreun fotbalist care, atunci când va ieși de pe teren, să nu aibă echipamentul murdar. Fotbalul se joacă cu sacrificiu”, a declarat astăzi Alin Minteuan.

Primul meci al rosso-nerilor cu Alin Minteuan pe bancă este programat în acest weekend, în cadrul celei de-a 11-a etape a ligii secunde. De această dată, CSM Reşiţa se va deplasa la CS Mioveni, formaţie antrenată chiar de Alex Pelici, fostul antrenor al rosso-nerilor. Partida CS Mioveni – CSM Reşiţa se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite