Curs practic de branding și comunicare în industriile creative, la Reșița

 

Cursul de branding și comunicare în industriile creative va fi susținut de Cristina Simion, curator de artă și galerist, cu o bogată experiență profesională în domenii precum curatoriat, jurnalism și comunicare. Cristina Simion activează în România și Germania, unde conduce Tiny Griffon Gallery din Nürnberg.

 

Reșițenii sunt așteptați, miercuri, 29 martie, ora 17.00, la Muzeul Banatului Montan, în sala de conferințe, pentru a afla de la Cristina Simion, curator și galerist, secretele care stau în spatele creării unui brand de succes, în cadrul unui curs practic de branding și comunicare în industriile creative.

 

Cu un doctorat în management și peste două decenii de experiență în curatoriat, jurnalism și comunicare, Cristina Simion a urmat și absolvit cursurile de Curatoriat Internațional și Managementul Colecțiilor de Artă organizate la Node Center for Curatorial Studies Berlin, precum și Introducere în Artă și Finanțe la Sotheby’s Institute of Art New York. Cristina Simion a conceput și organizat expoziții solo și de grup ale artiștilor contemporani din Estul Europei, a scris, editat și coordonat cataloage și albume de artă și a publicat articole în reviste de profil. Este stabilită din 2012 la Nürnberg/Germania, unde conduce galeria Tiny Griffon Gallery. În 2019 și 2021 a fost co-curator al Bienalei Internaționale de Arte Vizuale Brașov.

 

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la întâlnirea cu doamna Cristina Simion căreia îi mulțumim și îi urăm bun venit la Reșița!” – este mesajul transmis de reprezentanții municipalității cu prilejul organizării, în parteneriat cu Muzeul Banatului Montan, a acestui curs de branding și comunicare în industriile creative.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite