Cursuri gratuite de muzică la Reșița. Dean Bowman, finalist la „Românii au talent”, oferă lecții de canto coral, muzică gospel și jazz

 

Asociația multiculturală ,,Vision of Dreams”, în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos și Rotary Club Reșița, a demarat un program de vară care se adresează tuturor tinerilor reșițeni pasionați de muzică. Aceștia vor putea învăța gratuit muzică chiar de la finalistul „Românii au talent”, Dean Bowman!

 

Profesorul de muzică Dean Bowman, finalist al ediției din 2012 a concursului „Românii au talent”, a demarat programul de vară în cadrul căruia va preda gratuit lecții de canto coral, muzică gospel și jazz, cu intenția de a face cursurile de muzică accesibile tuturor tinerilor reșițeni, indiferent de situația lor socio-economică, în acest fel muzica devenind un instrument de incluziune socială.

 

Demersul Asociației „Vision of Dreams” este susținut de Centrul de Tineret Nevo Parudimos și Rotary Club Reșița. „Pentru ca aceste cursuri să ofere cât mai multe oportunități tinerilor, Clubul Rotary Reșița a contribuit cu achiziționarea unui pian electric, instrument necesar desfășurării lecțiilor și care va fi pus la dispoziția comunității”, informează inițiatorii proiectului.

 

Lecțiile vor avea loc de marți până joi, în intervalul orar 17-19, la sediul Clubului Rotary din Reșița, Piața Traian Vuia nr. 1-4, Corpul E, parter. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon: 0737972023.

 

 

Asociația Multiculturală „Visions of Dreams” este o organizație non-profit dedicată contribuției la creșterea nivelului de educație muzicală, culturală și artistică a comunităților locale și regionale, prin crearea de evenimente culturale și artistice de înaltă calitate, precum și conceperea și implementarea de proiecte multiculturale la nivel național și internațional.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite