Polițiștii, pompierii și specialiștii antidrog, în mijlocul copiilor la Tabăra din Inima Satului

 

Cei peste 80 de copii, tineri și voluntari aflați în Tabăra din Inima Satului Moniom i-au primit ieri, în mijlocul lor, pe polițiștii, pompierii militari și specialiștii antidrog.

 

Scopul prezenței specialiștilor MAI acolo a fost acela de a-i învăța pe tineri cum să reacționeze în diferite situații de viață, cum să se protejeze și să fie în siguranță și în perioada vacanței de vară.  Discuțiile s-au desfășurat interactiv și antrenant pentru copii, oamenii legii lămurind toate curiozitățile acestora legate de gestionarea situațiilor de urgență în care pot fi implicați.

 

Împărțiți pe două grupe de vârstă, cei mici, până la vârsta de 10 ani, au învățat cum să circule în siguranță cu bicicleta, trotineta, rolele și alte vehicule similare, cum să folosească corect Serviciul Unic de Apeluri de Urgență 112, cum să acceseze în siguranță rețelele de socializare, iar cei mari au primit informații utile despre riscurile consumului de droguri și tutun, cu toții învățând de la pompierii militari cum să acorde primul ajutor și alte informații utile.

 

Pentru că viața și siguranța copiilor noștri sunt cele mai importante, continuăm să fim aproape de ei în perioada vacanței de vară prin astfel de activități informativ-preventive, prin care ne dorim să dezvoltăm comportamente responsabile și precaute”, transmit oamenii legii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available