Suntem prezenți și pe

Evenimente

Custom Reșița 2019 – Istoria se va scrie în acest weekend în Poiana Golului

Publicat cu

pe

În ultimii 4-5 ani s-a format o piață a festivalurilor în România, cum ar fi Untold, Electric Castle, After Hills la Iași, Arad Open Air sau Neversea în Constanța. Aceste spectacole s-au axat pe muzica electronică, piața de festival rock fiind în acest moment un segment neacoperit în zona consumatorilor de acest gen.

Inaugurat anul trecut, Festivalul Custom Reșița se dezvoltă rapid și aduce în Poiana Golului trupe deja consacrate în lumea rock-ului și nu numai. Prin acest eveniment se dorește ca numele „Reșița” să intre în circuitul național și internațional al festivalului de renume.

Nu poți lipsi de la aceste momente în care se scrie din nou istorie în orașul tău. Boxele care cântăresc în total 6 tone, acustica și panorama de care te poți bucura de pe acoperișul orașului”, vor face ca acest weekend să fie unul memorabil.  

Biletele pentru Festivalul Custom pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, de la vânzătorii autorizați sau la fața locului. Așadar, notează-ți în agendă zilele de 5/6/7 iulie…. BECAUSE  WE ‘RE REALLY GONNA ROCK !!!

Sursă: Alexandru Acea

 

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC