Suntem prezenți și pe

Evenimente

Custom Reșița 2019 – Istoria se va scrie în acest weekend în Poiana Golului

Publicat cu

pe

În ultimii 4-5 ani s-a format o piață a festivalurilor în România, cum ar fi Untold, Electric Castle, After Hills la Iași, Arad Open Air sau Neversea în Constanța. Aceste spectacole s-au axat pe muzica electronică, piața de festival rock fiind în acest moment un segment neacoperit în zona consumatorilor de acest gen.

Inaugurat anul trecut, Festivalul Custom Reșița se dezvoltă rapid și aduce în Poiana Golului trupe deja consacrate în lumea rock-ului și nu numai. Prin acest eveniment se dorește ca numele „Reșița” să intre în circuitul național și internațional al festivalului de renume.

Nu poți lipsi de la aceste momente în care se scrie din nou istorie în orașul tău. Boxele care cântăresc în total 6 tone, acustica și panorama de care te poți bucura de pe acoperișul orașului”, vor face ca acest weekend să fie unul memorabil.  

Biletele pentru Festivalul Custom pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, de la vânzătorii autorizați sau la fața locului. Așadar, notează-ți în agendă zilele de 5/6/7 iulie…. BECAUSE  WE ‘RE REALLY GONNA ROCK !!!

Sursă: Alexandru Acea

 

Continuați lectură
Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Zilele Recoltei Reșița 2019

Publicat cu

pe

”Zilele Recoltei” se organizează anul acesta în perioada 27-29 septembrie. Cu această ocazie, gospodinele din Reșița și nu numai vor avea ocazia să îşi facă aprovizionarea pentru iarnă.

Evenimentul va avea loc pe platforma Câlnicel, intersecţia semaforizată de la Fabrica de confecţii şi pasajul spre Câlnic. Pe lângă fructele şi legumele de sezon, la preţuri de producător, miere şi produse apicole, prăjituri de casă, dulciuri făcute după reţetele bunicilor, costume populare şi podoabe artizanale, nu vor lipsi nici preparatele la grătar şi la ceaun. Organizatorii au pregătit şi un program folcloric. Evenimentul este organizat de SC Piețe Reșița SA și Primăria Reșița, cu susținerea Consiliului Județean Caraș-Severin.

             Vineri

 • Florin Potra
 • Narcis Goian
 • Dana basarab
 • Camelia Ceocu
 • Andreea Voica
 • Ansamblul Folcloric ”Bărzava„ Reșița
 • Ansamblul Folcloric ”Lugojana” Lugoj

 

            Sâmbătă

 • Petrică Chiodan
 • Cătălin Birău
 • Petrică Popovici
 • Gheorghe Ieremici
 • Doru Petrean
 • Ansamblul Folcloric ”Junii Gugulani” Caransebeș
 • Ansamblul Folcloric ” Zestrea Gugulanilor” Caransebeș

 

          Duminică

 • Lerena Nica
 • Nicolae Duț
 • Iosmani Iova
 • Răfăilă Vîncu
 • Mirela Petrean
 • Ansamblul Folcloric ” Datina Cărășană ” Reșița
 • Ansamblul Folcloric ” Giroceana ” Giroc

 

Continuați lectură

Evenimente

Proiecții în aer liber la Reșița Film Festiva, citește aici unde are loc evenimentul

Publicat cu

pe

Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş şi Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România – U.A.R.F organizează în perioada 7-11 august „Reşiţa Film Festival”.

Timp de cinci zile, vor fi difuzate în aer liber filme româneşti consacrate dar şi de actualitate, potrivite pentru toate gusturile chiar în Centrul Civic al municipiului.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman, Arhiva Nationala de Filme, DACIN SARA – Drepturi de Autor în Cinematografie și Audiovizual – Societatea Autorilor Români din Audiovizual si ALEXANDRION.
La deschiderea festivalului, în data de 7 august, ora 21:00 va fi proiectat filmul “Lotus” cu participarea marelui regizor Ioan Cărmăzan – Preşedinte U.A.R.F.

Programul “Reşiţa Film Festival”:

1. Miercuri, 7 august, 21:00 – Deschiderea oficială urmată de „ Lotus” în regia lui Ioan Cărmăzan, 2004;
2. Joi, 8 august, 21:00 – „Supravieţuitorul” în regia lui Sergiu Nicolaescu, 2008;
3. Vineri, 9 august, 21:00 – „Înghiţitorul de săbii” în regia lui Alexa Visarion, 1981;
4. Sâmbătă, 10 august, 21:00 – „Pup-o mă!” în regia Cameliei Popa, 2018;
5. Duminică, 11 august, 21:00 – „Bădăranii” în regia lui Sică Alexandrescu, 1960;

Continuați lectură

Evenimente

Reșița are festival! Custom a reușit să atragă privirile și să creeze acea emoție demnă de un festival

Publicat cu

pe

Numele grele care au urcat pe scena din Poiana Golului dar și calitatea celor câteva mii de spectatori care au demonstrat că știu să iubească și muzica și natura au făcut ca această a doua ediție a festivalului Custom să-l impună ca un festival veritabil.

” It was so great to be finally back in Romania! Thanks so much to crowd and crew at Custom Resita Festival

You guys were awesome! All We Are!

Cheers!

Doro” au scris DORO pe pagina lor de facebook.

N-a fost singurul mesaj care a vorbit despre Custom. Cu niște fotografii efectiv senzaționale, cei de la Massive Wagons au scris și ei pe pagina lor de facebook un mesaj reșițenilor: ” Some say rock and roll is dead… fuck them… I know for a fact it’s alive and well in Romania… Custom Resita Festival thankyou for making us so welcome and rockin as hard as you did, we will be back!! Much love” și spun că publicul ce a ales Poiana Golului în week-end este dovada clară că rock-ul nu e nici pe departe mort, deși unii asta încearcă să spună!

Și nu doar atât, ci cei de la Massive Wagons promit că vor reveni nu doar la Reșița ci la Custom!

Cu alte cuvinte, timp de trei zile festivalul dar și orașul a fost pe wall-ul celor mai grele nume ale rock-ului mondial dar și pe cel al miilor de iubitori de muzică și natură, demonstrând că alegerea a fost una de excepție și că, la fel ca și festivalul vecin de la Gărâna, Custom Reșița are potențial și poate crește frumos an de an.

Apropos, prin Reșița se discută deja despre biletele la Custom 2020…

Continuați lectură

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC