Custom Reșița 2019 – Istoria se va scrie în acest weekend în Poiana Golului

În ultimii 4-5 ani s-a format o piață a festivalurilor în România, cum ar fi Untold, Electric Castle, After Hills la Iași, Arad Open Air sau Neversea în Constanța. Aceste spectacole s-au axat pe muzica electronică, piața de festival rock fiind în acest moment un segment neacoperit în zona consumatorilor de acest gen.

Inaugurat anul trecut, Festivalul Custom Reșița se dezvoltă rapid și aduce în Poiana Golului trupe deja consacrate în lumea rock-ului și nu numai. Prin acest eveniment se dorește ca numele „Reșița” să intre în circuitul național și internațional al festivalului de renume.

Nu poți lipsi de la aceste momente în care se scrie din nou istorie în orașul tău. Boxele care cântăresc în total 6 tone, acustica și panorama de care te poți bucura de pe acoperișul orașului”, vor face ca acest weekend să fie unul memorabil.  

Biletele pentru Festivalul Custom pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, de la vânzătorii autorizați sau la fața locului. Așadar, notează-ți în agendă zilele de 5/6/7 iulie…. BECAUSE  WE ‘RE REALLY GONNA ROCK !!!

Sursă: Alexandru Acea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite