Reșița are festival! Custom a reușit să atragă privirile și să creeze acea emoție demnă de un festival

Numele grele care au urcat pe scena din Poiana Golului dar și calitatea celor câteva mii de spectatori care au demonstrat că știu să iubească și muzica și natura au făcut ca această a doua ediție a festivalului Custom să-l impună ca un festival veritabil.

” It was so great to be finally back in Romania! Thanks so much to crowd and crew at Custom Resita Festival

You guys were awesome! All We Are!

Cheers!

Doro” au scris DORO pe pagina lor de facebook.

N-a fost singurul mesaj care a vorbit despre Custom. Cu niște fotografii efectiv senzaționale, cei de la Massive Wagons au scris și ei pe pagina lor de facebook un mesaj reșițenilor: ” Some say rock and roll is dead… fuck them… I know for a fact it’s alive and well in Romania… Custom Resita Festival thankyou for making us so welcome and rockin as hard as you did, we will be back!! Much love” și spun că publicul ce a ales Poiana Golului în week-end este dovada clară că rock-ul nu e nici pe departe mort, deși unii asta încearcă să spună!

Și nu doar atât, ci cei de la Massive Wagons promit că vor reveni nu doar la Reșița ci la Custom!

Cu alte cuvinte, timp de trei zile festivalul dar și orașul a fost pe wall-ul celor mai grele nume ale rock-ului mondial dar și pe cel al miilor de iubitori de muzică și natură, demonstrând că alegerea a fost una de excepție și că, la fel ca și festivalul vecin de la Gărâna, Custom Reșița are potențial și poate crește frumos an de an.

Apropos, prin Reșița se discută deja despre biletele la Custom 2020…

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite