Dacă nici acum, atunci când? Și cum de ce? Cum cu cine?

M-am trezit într-o Românie de coșmar. Am intrat rapid pe net. Mai să cad din pat! A câștigat ea, proasta satului! A câștigat la un vot!

Mooor! Simt că mor! Nu, nu e vorba de niciun exit poll. Alea cică i-au dat la egalitate, 52 la 48 pentru el, pe Digi, 53 la 47 pentru ea, pe Antena și România TV! E luni dimineața, ora 8, am dormit o zi întreagă. Am ratat duminica! Voturile au fost toate numărate, procesele verbale – transmise la BEJ-uri! E oficial! Ea e președintele meu! Mincinoasa aia! Proasta din fruntea mafioților lui Dracnea!.. E clar, îmi fac bagajul. Plec din țară. Unde? Unde-oi vedea cu ochii, oriunde! Un lucru e sigur: aici nu mai e de stat!

Îmi sună telefonul. „Tati, ceau, ce faci?”. Te pupă tati, uite, ce să fac, mor de nervi – îi răspund fiică-mii. Gata, cred că plec și eu din țară. „Dar ce-ai pățit?”. Cum ce? A câștigat proasta, îți dai seama? Proasta și mincinoasa aia e președintele României! „Tatiii, ce-i cu tine? Eu acum am fost la vot, mai sunt ore bune de votare, cum să câștige aia?”…

Mă uit la ceas. Ora 11. Dar duminică! 24 noiembrie! Wow, nu e luni! Visasem, trăisem un coșmar. În vis se făcea că dormisem ca un nesimțit, de sâmbătă noaptea până luni. Însă doar în vis! Ura!!! E duminică, încă pot merge la vot! Încă pot vota împotriva ei! Împotriva ei și a ce reprezintă ea! Încă pot vota pentru o Românie normală!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite