Luminița Jivan și-a arogat meritele altora! Ioan Popa: „Este incredibil cu câtă lejeritate se minte!”

Primarul Ioan Popa s-a văzut nevoit să o pună din nou la punct pe deputata PSD Luminița Jivan, în cadrul conferinței de presă de astăzi de la sediul PNL Reșița, după ce deputata s-ar fi lăudat ieri, într-o apariție mediatică, cu proiecte care de fapt sunt realizări ale Primăriei Reșița.

„Doamna Jivan a enumerat o mulțime de proiecte realizate de echipa noastră din Primăria Reșița, de Grațian Dobre, de Sorin Dumitru, de toți cei 18 angajați de la proiecte europene, în ultimii doi ani, prin munca lor efectivă. Și le-a asumat și le-a enumerat în discuția de ieri! «Traian Lalescu», «Traian Vuia», Colegiul Economic, Colegiul Baptist, «Mircea Eliade», grădinițele, anvelopările de blocuri – este incredibil cu câtă lejeritate s-a mințit pe tema asta! Nimeni nu a mai făcut aşa ceva: nici Frunzăverde, nici Mocioalcă, nimeni! Eu înțeleg că românii sunt oameni cu bun simț și care acceptă că cineva care le vorbește le vorbește cinstit și corect, dar nu mi-am putut imagina că cineva poate să își aroge cu atâta ușurință munca altor persoane! Nu poți să vii să spui că prin intermediul Guvernului PSD se realizează investiții de milioane de euro, când de fapt munca este a colegilor noștri din Primăria Reșița!”, a explicat siderat Ioan Popa.

Primarul Reșiței spune că este un tupeu pe care cu greu l-a văzut în puținii ani de când el face politică, dar că este datoria sa să-și apere colegii. Ba chiar a ținut să sublinieze că este vorba despre bani publici, din taxele plătite tot de reșițeni, și nu cadouri pesediste.

„Nu sunt bani pe care îi aduce doamna Jivan de acasă! Nici doamna Dăncilă de acasă, din Teleorman! Sunt bani pe care toți contribuabilii reșițeni, bănățeni, români îi aduc la bugetul de stat!”, a mai declarat Ioan Popa.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available