Dan Alexa, supărat foc după victoria cu Ezerișul, din Cupă

 

Progresul Ezeriș s-a dovedit a fi o nucă tare pentru CSM Reșița, în turul 3 al fazei naționale a Cupei României. Rosso-nerii au condus de două ori în timpul regulamentar, dar de fiecare dată au fost egalați. Disputa s-a decis în prelungiri, iar golul izbăvitor al lui Cioinac o duce pe CSM Reșița în următoarea etapă a competiției K.O. din fotbalul românesc. Autorul golului victoriei a fost legitimat cu doar o zi înaintea meciului din Cupa României!

 

Cu fanii alături în tribunele Stadionului Municipal din Caransebeș, CSM Reșița s-a calificat cu emoții în turul următor al Cupei României. Antrenorul Dan Alexa, aflat la primul meci oficial pe banca rosso-nerilor, și-a exprimat nemulțumirea la finalul jocului de 120 de minute de pe arena unde în urmă cu patru ani își încheia cariera de fotbalist.

 

Dan Alexa și-a exprimat nemulțumirea față de ușurința cu care elevii săi au ratat ocazii după ocazii în meciul cu viitoarea colegă de serie din Liga 3. Antrenorul reșițenilor i-a felicitat pe adversari pentru golurile spectaculoase pe care le-au marcat. Totodată, „Chirurgul” nu a fost deloc încântat că echipa sa a fost nevoită să joace 120 de minute, mai ales că în weekend începe noul sezon al Ligii a 3-a.

 

„Cred că am ratat opt-nouă situaţii, ne-am bătut joc de ele, am adus foarte uşor mingea în careu. Cei de la Ezeriş au reuşit două goluri din nişte execuţii incredibil de frumoase, şi-i felicit pe această cale, fiindcă sunt goluri rare şi foarte greu de dat, atât prima reuşită, cât şi a doua.
Nu sunt mulţumit de faptul că am jucat 120 de minute, şi în trei zile ne aşteaptă un meci foarte greu la Aurul Brad, dar suntem echipa care trebuie să producă fotbal, să joace, să înscrie şi să realizăm omogenitatea repede, fiindcă, să nu uităm, faţă de ce a fost în sezonul trecut, dacă nu mă-nşel, azi (n.r. – miercuri, 25 august) doar Sima a fost în teren”, a spus Dan Alexa.

 

 

Tehnicianul este totuși optimist în privința „feței” pe care o va arăta CSM Reșița în sezonul care bate la ușă: „Ne bucurăm că ne-am calificat într-un final, pentru că, atunci când intri în a doua repriză de prelungiri, poţi să ajungi uşor la 11 metri, iar acolo nu mai gestionezi nimic. Mai avem de muncit, dar cred că echipa asta, în momentul în care fructifică jumătate din ocaziile pe care le are, n-o să aibă probleme.”

 


Progresul Ezeriș – CSM Reșița 2-3 (1-2, 2-2)

Marcatori:  Derbac (min. 32), Kawagoe (min. 49)/ Rimovecz (min. 8), Munteanu (min. 43), Cioinac (min. 111).

Progresul Ezeriş: C. Birăescu, R. Dalea, N. Popescu, Marius Musteţa, M. Mărgan (min. 80, B. Dumitru) T. Kawagoe, I. Derbac, Marian Musteţa, I. Rotariu, R. Hrudei, D. Arjocan (90, L. Străin); rezerve: L. Spînu, E. Berco, R. Ishimaru, M. Călin, D. Dragomir. Antrenor, Constantin Arbănaş.

CSM Reşiţa: S. Micu, S. Rimovecz, N. Sima (91, D. Cristodulo), C. Ion, V. Munteanu, S. Velcotă (110, S. Avram), M. Drăghiceanu, C. Matiş (61, N. Mediop), N. Fota (65, I. Ciubotaru), S. Bărboianu, C. Cristea (46, I. Cioinac); rezerve: C. Zimmermann, A. Iana, A. Mura, D. Stăiculescu. Antrenor, Dan Alexa.

Următorul tur al Cupei României e programat pe 8 septembrie.

 

Sursă foto: Miruna Maria Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite