Cannabis cultivat în Timiș și distribuit în Caraș-Severin. Până astăzi! [VIDEO]

 

Ca urmare a unor percheziții efectuate astăzi în trei locații din județele Timiș și Caraș-Severin, polițiștii și procurorii de la combaterea criminalității organizate au destructurat o grupare suspectată că producea și trafica droguri de risc.

 

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, cu sprijinul colegilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 3 percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din Caraș-Severin și Timiș, bănuite de trafic de droguri de risc. 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani, vor fi conduși la audieri.”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

 

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate o cultură out-door, formată din 7 plante de cannabis, 300 de grame de fragmente vegetale uscate, pregătite pentru distribuire, instrumente folosite la prepararea dozelor, precum și un pistol, despre care urmează a se stabili dacă era deținut legal.

 

 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre suspecţi a cultivat droguri de risc pentru consum propriu, precum și în scopul distribuirii acestora. „Suspectul şi-a procurat instrumentele necesare din mediul online, procedând ulterior la cultivarea drogurilor la domiciliul său, într-o comună din județul Timiș, unde acesta și-a amenajat un adevărat «laborator», se arată într-un comunicat transmis de DIICOT. Distribuirea drogurilor s-a realizat atât pe raza județului Timiș cât și pe raza județului Caras-Severin, fie în mod direct, fie prin intermediari, de asemenea consumatori de droguri, contra unor sume de bani”.

 

Șase suspecți, bărbați cu vârste între 20 și 31 de ani, vor fi duși astăzi la sediul Biroul Teritorial Caraş-Severin al DIICOT în vederea audierii.

 

Acțiunile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la percheziții au participat jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Gruparea Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite