Dan Stan, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a pierdut lupta cu coronavirusul

Avocatul Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a încetat din viaţă din cauza COVID-19, anunţă ministrul Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

Liberalul Dan Stan a fost subsecretar de stat în MAI odată cu numirea lui Marcel Vela în fruntea acestui minister.

Avocat de profesie, Dan Stat a lucrat și ca ofițer SRI, apoi funcționar și director în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin. Odată cu alegerea lui Romeo Dunca în funcția de președinte al CJ, Dan Stan a fost cooptat în echipa de conducere a instituției, unde se pare că a și contactat virusul care i-a adus sfârșitul. Internat cu COVID-19, în urmă cu aproape o lună de zile, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, Dan Stan a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. A decedat azi, la ora 4.30. A părăsit această lume la vârsta de 57 de ani.

„Coleg şi colaborator, cu o expertiză de necontestat, Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, lasă în urmă un gol pe care-l vom resimţi cu toţii, familie şi prieteni, deopotrivă.
Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei şi puterea de a merge mai departe!”, a transmis președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite