Dar din Dar de sărbători. Peste 100 de familii nevoiașe din Caraș-Severin și Timiș vor primi alimente și produse de igienă

 

Cărășenii sunt așteptați să se alăture campaniei caritabile „Dar din Dar”, inițiată de Asociația Acasă în Banat, și să ofere unor familii aflate în pragul sărăciei șansa de a avea o masă îmbelșugată de sărbătorile pascale. 

 

Asociația Acasă în Banat a dat startul unei noi campanii caritabile – „Dar din Dar”, aflată la a patra ediție. „Vrem să fim alături de familiile nevoiașe din Banat, în pragul sărbătorilor pascale. Înainte de Sărbătoarea Învierii, ne dorim să ajungem cu pachete cu alimente și produse de igienă la cel puțin o sută de familii din județele Timiș și Caraș-Severin, așa cum o facem de patru ani încoace”, transmit reprezentanții asociației.

 

Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei – Dar din Dar – sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să susțină campania pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit. „Toate fondurile obținute din donații vor merge către achiziționarea alimentelor de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, dar și produse de igienă și dulciuri”, precizează reprezentanții Acasă în Banat.

 

Pentru donații în bani, doritorii au la dispoziție următoarele variante:

 

  • Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
  • Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
  • SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut: 0748918091
  • PayPal: acasainbanat@gmail.com.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available