Trei case cuprinse de flăcări în Clisura Dunării

 

Pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea unor incendii provocate de coșuri de fum deteriorate sau necurățate corespunzător, în Berzasca și Moldova Nouă.

 

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au intervenit, azi-noapte, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Berzasca, cu risc de extindere la casa învecinată, lucru care s-a și întâmplat până la sosirea pompierilor profesioniști. „În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta la acoperișul a două case. Un echipaj de pompieri militari, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Berzasca au reușit localizarea incendiului, după care au acționat împreună pentru lichidare. În urma incendiului au ars aproximativ 100 metri pătrați de acoperiș la casa unde a izbucnit incendiul și aproximativ 4 metri pătrați de acoperiș la casa învecinată. Se pare că focul a pornit de la un coş, canal sau burlan de fum deteriorat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, Izabela Ciocoi.

 

Tot în ultimele 24 de ore, pompierii din Moldova Nouă au intervenit și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe din oraș. Din fericire, în acest caz, incendiul a fost lichidat rapid, pompierii salvând bunuri în valoare de aproximativ 160.000 lei. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum necurățat de funingine.

 

Sursă foto: ISU Semenic

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available