Daruri pentru copiii Fundației Humanitas Pro Deo 

Lions Club Reșița Montană și Asociația Tășuleasa Social continuă, în această perioadă grea, de pandemie, să ajute cu daruri persoanele aflate în dificultate din Reșița și nu numai.

Nu este prima dată când Lions Club Reșița Montană și Tășuleasa Social își unesc forțele pentru a aduce bucurii persoanelor nevoiașe. Copiii aflați în grija Fundației Humanitas Pro Deo Reșița s-au bucurat de cadourile trimise de cele două asociații. La fel și cei de la ATOR Banatul de Munte și Moniom.

„Donațiile ajunse la oameni, datorită Asociației Tășuleasa Social și Lions Club Reșița Montană, reprezintă doar un strop care nu va rezolva problemele acestora, dar îmi amintesc că mergând pe Via Transilvanica, undeva prin zona Lunca Strajii din Bistrița-Năsăud, am întâlnit o fântână, cu o apă foarte bună, realizată de parohia din Mureșenii Bârgăului, pe care scria următorul enunț: 

«Doar când vei începe să-ți cari propria apă, vei înțelege valoarea fiecărui strop!»”, spune Marian Apostol, președintele Lions Club Reșița Montană.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available