Dat în urmărire internațională și (sur)prins în Reșița de un polițist aflat în timpul liber

 

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, urmărit internațional, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii, a fost identificat azi, 20 mai, pe o stradă din Reșița.

 

Aflându-se în timpul lui liber, agentul de poliție Lucian Ionuț Bădină, din cadrul Poliției Municipiului Reșița, a recunoscut pe stradă un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care se afla în atenția polițiștilor întrucât pe numele acestuia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a emis, în cursul acestei luni, un mandat european de executare a pedepsei închisorii, fiind persoană urmărită internațional.

 

Astfel, aflându-se pe o stradă din cartierul reșițean Govândari, astăzi, în jurul orei 19, polițistul l-a identificat pe bărbatul în cauză, iar ulterior a solicitat sprijinul patrulei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, pentru a-l conduce la sediul Poliției. Acolo, s-a confirmat faptul că suspectul se află în urmărire internațională. Surse bine informate ne-au mai dezvăluit că bărbatul în cauză urmează a fi depus în arestul de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available