De Ziua Națională a României, un medic reșițean aflat în prima linie în lupta împotriva COVID-19 va fi decorat la Palatul Cotroceni

 

Președintele Klaus Iohannis va decora, mâine, 1 Decembrie, la Palatul Cotroceni, cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Printre aceștia se află și Rahela Rusanda Constantin, medic la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

 

Rahela Rusanda Constantin este medic specialist Boli Infecțioase și, încă de la începutul pandemiei, s-a aflat în prima linie în lupta împotriva virusului ucigaș, tratând, în ultimii doi ani, sute de pacienți care au ajuns pe secția COVID-19 de la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. De asemenea, în această vară, Rahela Constantin s-a implicat activ și în campania „Adoptă un salon”, muncind cot la cot cu voluntarii la renovarea „spitalului groazei”, cum a fost denumit Staționarul 3.

 

În semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre, medicul Rahela Constantin va primi, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotorceni, Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler, acordat de președintele României, Klaus Iohannis.

 

Ceremonia va începe la ora 13.00, fiind organizată cu prilejul Zilei Naționale a României.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available